Elise Mertens — Alize Cornet: pronosticuri Tenis WTA Charleston

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Mertens vs. Cornet.

Miercuri, 07/04/2021, nu mai devreme de ora 20:00, Elise Mertens si Alize Cornet vor juca in runda cu numarul doi a turneului WTA de la Charleston (Statele Unite, zgura). Una dintre casele de pariuri online licentiate in Romania – Betano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua: 1.24 @ Elise Mertens vs. 4.10 @ Alize Cornet!

ELISE MERTENS (#17 WTA)

Are douazeci si cinci de ani, s-a nascut la Leuven (Belgia), este jucatoare de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,79m si beneficiaza de suportul antrenorului Robbie Ceyssens! Are in palmares sase titluri de nivel WTA la simplu si alte unsprezece la dublu, printre care si Australian Open-ul cucerit anul asta alaturi de bielorusa Aryna Sabalenka. In urma cu doua sezoane, la singura ei experienta precedenta pe zgura de la Charleston WTA, era eliminata inca de la primul meci de estona Kaia Kanepi (6-0 0-6 5-7), dupa o partida cu un scor si o desfasurare destul de ciudate.

  • VICTORII Mertens vs. Cornet: 7-5 6-4 (Australian Open, 2018, hard outdoor)

ALIZE CORNET (#59 WTA)

A implinit recent varsta de treizeci si unu de ani, are multa experienta in spate la cel mai inalt nivel, a fost la un moment dat a 11-a tenismena a lumii, s-a nascut la Nice (Franta), este de asemenea jucatoare de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,73m si este antrenata momentan de poloneza Sandra Zaniewska! Are amintiri placute pe zgura de la Charleston WTA (un sfert de finala si o semifinala jucate aici), iar acum in runda inaugurala a eliminat-o pe favorita gazdelor, americanca Bernarda Pera (4-6 6-4 6-4), remontand handicapul de un set.

  • VICTORII Cornet vs. Mertens: 7-6 6-2 (Fed Cup, 2019, hard indoor)

Elise Mertens – Alize Cornet: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida echilibrata, cu un minim de douazeci de game-uri, asa cum au fost ambele meciuri directe din trecutul apropiat, deoarece in ciuda faptului ca exista un plus de valoare de partea lui Elise Mertens, frantuzoaica are de partea ei avantajul de a fi disputat deja o partida pe zgura de la Charleston WTA, fiind acomodata astfel la suprafata si la conditiile acestei competitii, cat si avantajul moral de a se fi impus in ultimul duel direct! Elise Mertens are un start de sezon bun, cu treisprezece victorii si doar trei infrangeri pe hard outdoor, dar pe zgura, per total in cariera, nu a excelat, mai ales atunci cand a avut de infruntat adversare de o valoare relativ apropiata de a ei. Alize Cornet a avut la dispozitie doua zile pentru a-si reveni din punct de vedere fizic, poseda un prim serviciu bunicel, dar cel mai mult a impresionat pe parte de retur in meciul cu Pera – saisprezece mingi de break si-a procurat acolo.

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
15 / 3 / 26
Calcul:
-1 540 RON
ROI:
-35.0 %
Pariuri:
264 / 17 / 206
Calcul:
-1 827 RON
ROI:
-3.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 44
15 / 3 / 26
Calcul:
ROI: -0.4 %
Pariuri: 487
264 / 17 / 206
Calcul
ROI: -3.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 19,5 game-uri în meci