Elfsborg - Hammarby. Pariul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg a realizat un pariu pe goluri si ne propune o cota de 1,57 pentru duelul din Suedia dintre Elfsborg vs Hammarby.

Duelul dintre Elfsborg si Hammarby va inchide etapa cu numarul 13 din Suedia Allsvenskan iar eu vreau sa va propun un pariu pentru ca ambele echipe sa marcheze, la o cota destul de buna de 1,57 oferita de Betano


Elfsborg se afla in partea inferioara a clasamentului, cu doar 15 puncte acumulate ocupa locul 11, in timp ce Hammarby este a doua clasata cu 26 de puncte. Cu toate acestea, intr-un clasament al formei de moment Elfsborg sta mai bine fata de adversara sa, dupa ce in ultimele cinci etape din campionat a inregistrat 3 victorii, 1 remiza si 1 infrangere, cu un golaveraj neutru si spectaculos de 9/9. Hammarby vine dupa 2 victorii, 1 remiza si alte 2 infrangeri, golaveraj de 7/7.


Elfsborg are o medie destul de buna de 2.7 goluri/meci in duelurile sale pana in acest moment in timp ce Hammarby, cu 3.5 goluri/meci, este echipa cu cea mai ridicata medie din campionat.


Elfsborg nu pare a se simti in largul sau in meciurile de pe teren propriu dupa ce in cele sase dueluri de pana acum a reusit 1 singura victorie si 3 remize iar in rest a suferit alte 2 infrangeri, golaveraj negativ de 6/7. Chiar daca nu in cea mai buna forma de moment, Hammarby nu a cedat nicio infrangere pe teren strain de-a lungul noului sezon si vine dupa 3 victorii si 2 remize, timp in care a totalizat un golaveraj bun si spectaculos de 9/6.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.57
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.0 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele echipe inscriu - Da
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide