Elena Rybakina — Victoria Azarenka: pronosticuri Tenis WTA Australian Open

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Rybakina vs. Azarenka.

Joi dimineaţă, 26/01/2023, nu mai devreme de ora 10:30, Elena Rybakina şi Victoria Azarenka vor juca în faza SEMIFINALELOR de simplu feminin ale competiţiei de Grand Slam de la Australian Open (Australia, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în RomâniaConticazino – ne oferă următoarele cote la victorie pentru jucătoare: 1.47 @ Elena Rybakina vs. 2.80 @ Victoria Azarenka!

ELENA RYBAKINA (#25 WTA)

Dupa patru ani in care n-a impresionat la Grand Slam-ul de la Australian Open (ajunsese cel mai sus pana-n turul al treilea), iat-o pe sovietica ajungand in cea de a doua semifinala a ei la nivel de turnee majore – dupa ce pe parcursul sezonului precedent triumfa pe iarba de la Wimbledon! Elena Andreyevna Rybakina (pe numele ei întreg) poate învinge pe oricine daca simte bine mingea şi limiteaza pe cat posibil numarul erorilor neforţate – deoarece are alonja (1,84m) şi poseda unul dintre cele mai bune servicii din circuit, iar daca este jucata pe forehand, de cele mai multe ori îşi executa adversarele. 

  • VICTORII Rybakina vs. Azarenka: 6-3 6-4 (Masters-ul de la Indian Wells, 2022, hard outdoor)

VICTORIA AZARENKA (#24 WTA)

Ajunsa la treizeci şi trei de ani, bielorusa este cea mai experimentata dintre cele patru participante ramanse-n cursa pentru trofeul de la Australian Open, ajungand din nou sa lupte pentru un loc in finala de la Melbourne la exact un deceniu distanta de la caştigarea turneului in finala cu Na Li (4-6 6-4 6-3). Şi ea este o jucatoare cu alonja (1,80m) şi poseda un prim-serviciu percutant, la fel lovituri puternice atat de pe forehand – cat şi de pe reverul executat cu ambele maini – dar nu mai este la “prima tinereţe” şi va avea dificultati pe a doua minge de serviciu şi daca va fi deseori “alergată” de adversara sa.

  • VICTORII Azarenka vs. Rybakina: nici o victorie

Elena Rybakina – Victoria Azarenka: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o noua partida la indemana kazacei, pe tiparul precedentului meci direct, chiar celebrul Mats Wilander declarand recent ca o vede pe Elena Rybakina ajungand in sezonul regulat in fotoliul de lider mondial la simplu feminin – in urma victoriilor concludente pe care aceasta le-a obtinut in faza optimilor de finala cu poloneza Iga Swiatek (6-4 6-4) şi-n faza sferturilor de finala cu letona Jelena Ostapenko (6-2 6-4 / unsprezece aşi expediati, trei duble greşeli comise, şi-a cedat serviciul o singura data, realizand patru break-uri pe parte de retur – #24 lovituri direct caştigatoare, cu #21 erori neforţate). De cealalta parte, bielorusa Victoria Azarenka a cedat set atat in turul al treilea – cat şi-n faza optimilor de la Melbourne – dar in faza sferturilor de finala a fost extrem de agresiva şi eficienta in special pe parte de retur in duelul avut cu americanca Jessica Pegula (6-4 6-1 / nici un as expediat, doua duble greşeli comise, şi-a cedat serviciul de doua ori, realizand cinci break-uri pe parte de retur – #17 lovituri direct caştigatoare, cu #20 erori neforţate).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
62 / 5 / 49
Calcul:
+493 RON
ROI:
4.3 %
Pariuri:
1302 / 97 / 1015
Calcul:
-5 167 RON
ROI:
-2.1 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 131
62 / 5 / 49
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 2430
1302 / 97 / 1015
Calcul
ROI: -2.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Primul set şi meciul @ Elena Rybakina
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde