Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Eisbaren Berlin – Straubing: pronosticuri pariuri hochei pe gheata DEL

Ambele au o medie de peste 5,5 goluri inscrise in meciurile lor.

Vineri seara, de la ora 20:30, pe Mercedes Benz Arena, Eisbaren o are drept adversara pe Straubing, in runda cu numarul 42 din DEL.

Eisbaren Berlin: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Trece printr-o perioada buna. In ultimele zece zile a reusit sa scoata rezultate favorabile, respectiv trei victorii din tot atatea meciuri. 5-3 si 2-1 cu Schwenninger si 3-2 pe terenul liderului, sunt rezultate care o pastreaza pe loc de play-off. Eisbaren ocupa locul al patrulea, cu 71 de puncte, cu sapte mai putine decat echipa din fata ei, care intamplator ii este si adversar. De asemenea, vorbim aici despre faptul ca va evolua pe teren propriu si ca pleaca cu un avantaj din acest punct de vedere. In cele 19 mecuri din Mercedes-Benz Arena, berlinezii au reusit sa se impuna in 13 randuri.

Straubing: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Per total a reusit sa se impuna de 27 de ori din 41 de intalniri. A fost suficient cat sa se instaleze de cateva etape bune pe podiumul DEL. Ea se afla pe locul al treilea, cu 78 de puncte, la zece lungimi in spatele lui Munchen, cea care conduce campionatul Germaniei. Putea sa aiba mai multe puncte, dar in etapa anterioara nu a putut sa se ridice la nivelul lui Augsburg. Poate si faptul ca a evolua in deplasare sa conteze, dar a pierdut cu 2-4. A fost a treia partida la rand in care nu reuseste sas e impuna in timpul regulamentar.

Eisbaren Berlin - Straubing: Cote la pariuri si predictii pariuri

Ambele sunt doua echipe spectaculoase, dar cu toate acestea, in cel mai recent duel directe a fost 2-1 pentru Eisbaren. Insa, celelalte doua intalniri din acest sezon au fost si mai spectaculoase, berlinezii conducand cu 2-1 la general. Sunt formatii care nu refuza jocul si lucrul acesta ma face sa cred ca ofensivele lor isi vor face datoria de cel putin cinci ori.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.47
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
40 / 0 / 32
Calcul:
-1 094 RON
ROI:
-15.2 %
Pariuri:
1583 / 29 / 984
Calcul:
-8 543 RON
ROI:
-3.3 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 72
40 / 0 / 32
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 2600
1583 / 29 / 984
Calcul
ROI: -3.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 4,5 goluri
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept