Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Dusseldorf - Augsburg. Pontul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda o cota de 1,47 pentru un pronostic in duelul din campionatul Germaniei dintre Dusseldorf si Augsburg.

Nou-promovata Dusseldorf primeste pe teren propriu vizita celor de la Augsburg in etapa de debut din Bundesliga iar eu am ales un pariu pentru ca echipa gazda sa obtina un rezultat pozitiv in acest meci.


Dusseldorf a promovat in elita fotbalului german dupa ce a obtinut titlul in sezonul precedent din 2.Bundesliga, in timp ce Augsburg a terminat in partea inferioara a clasamentului din prima liga, locul 12 pentru ei.


Nu va fi primul meci oficial pentru niciuna dintre cele doua echipe, dupa ce la finalul saptamanii trecute ele au evoluat in Cupa Germaniei impotriva unor echipe din diviziile inferioare, Dusseldorf trecand fara emotii de TuS RW Koblenz cu scorul de 0-5, dupa ce ei conduceau inca de la pauza cu 0-4 iar Augsburg castigand contra lui Steinbach Haiger cu scorul de 1-2.


Dusseldorf a disputat 5 partide de pregatire in pre-sezon in care a inregistrat 3 victorii, 1 remiza si 1 infrangere. Tot atatea meciuri amicale a avut programate si Augsburg, in care a inregistrat 2 victorii, 1 remiza si 2 infrangeri.


Desigur ca nivelul dintre primele doua divizii din Germania este unul cat se poate de diferit, doar ca o comparatie insa, Dusseldorf a pierdut doar 3 meciuri pe teren propriu in sezonul trecut din 2.Bundesliga iar Augsburg a reusit sa castige doar 4 meciuri disputate in deplasare in prima liga. Cred ca Dusseldorf va reusi sa debuteze cu un rezultat pozitiv in noul sezon in acest meci de acasa iar cota oferita mi se pare una atractiva.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.47
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.4 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Sansa dubla - 1X
Ups :(
Aceasta casa de pariuri nu colaboreaza cu Legalbet, dar iti recomandam sa incerci una dintre aceste alternative: