Drita — Feyenoord: ponturi fotbal Europa Conference League

Test important pentru Feyenoord, deoarece pleaca favorita certa la calificare, dar intalneste o echipa incomoda.

Joi este ziua in care avem la dispozitie o multime de meciuri din cupele europene, toate din turul secund al Europa Conference League. Printre ele se regaseste si infruntarea de la Pristina, unde Drita intalneste Feyenoord, pe Fadil Vokrri.

Drita: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Inca nu a inceput seria de meciuri din competitiile interne, dar a raspuns bine in turul I preliminar al Europa Conference League. A reusit sa o invinga pe Decic, atat in tur, cat si in retur. E drept, a intalnit o echipa modesta si nu din Olanda, cum este cazul acum, ci din Muntenegru. A fost 1-0 pe terenul propriu si 2-1 in deplasare, dar pentru Drita a insemnat a patra victorie consecutiva in meciurile oficiale si pentru a opta oara la rand cand reuseste sa incheie neinvinsa.

Feyenoord: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Este una dintre cele mai emblematice echipe din fotbalul olandez, dar nu este intocmai cea mai buna perioada din istoria clubului din Rotterdam. Feyenoord nu prea reuseste sa tina pasul cu Ajax si cu PSV, ceea ce inseamna ca acum este nevoita sa joace in Europa Conference League. Acest lucru a fost posibil datorita victoriei cu 2-0 din finala play-off-ului, unde Utrecht a iesit in fata ei. De data aceasta o sa fie interesanta abordarea echipei de pe “De Kuip”, deoarece este primul joc oficial din sezonul 2021-2022.

Drita – Feyenoord: cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Greu de crezut ca Drita o sa se aventureze in atac cand de partea cealalta sta o echipa mai buna. Insa, nu as miza nici pe multe goluri inscrise de olandezi, deoarece sunt pusi in fata unui prim joc oficial in acest sezon competitional. Avem de unde alege, casele de pariuri online ne pun la dispozitie o multime de astfel de pariuri pentru numarul de goluri inscrise intr-un meci.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
73 / 1 / 40
Calcul:
+662 RON
ROI:
5.8 %
Pariuri:
2134 / 38 / 1349
Calcul:
-13 484 RON
ROI:
-3.8 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 114
73 / 1 / 40
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 3522
2134 / 38 / 1349
Calcul
ROI: -3.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Se inscriu intre 1 si 3 goluri
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde