Donald Young – Stefan Kozlov: pronosticuri tenis ATP Delray Beach

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Young vs. Kozlov.

Miercuri, 06/01/2021, nu mai devreme de ora 18:00, Donald Young si Stefan Kozlov vor juca in faza calificarilor turneului ATP World Tour de la Delray Beach (Statele Unite, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.65 @ Donald Young vs. 2.15 @ Stefan Kozlov!

DONALD YOUNG (#327 ATP)

A ajuns la treizeci si unu de ani si este de ceva timp incoace departe de tenismenul care la un moment dat era al 38-lea in lume la simplu si al 41-lea la dublu; mai exact de vreo trei sezoane Donald Young a iesit si n-a mai reusit sa intre in prima suta mondiala! Jucator de mana stanga, masoara in jur de 1,83m si este antrenat de Illona Young & Donald Young Sr. Americanul de culoare s-a chinuit in primul meci din sezonul regulat, in calificarile de la Delray Beach, chiar daca a infruntat un adversar mai mult decat la indemana, care isi desfasoara mare parte din activitate pe zgura: Pedro Sakamoto (3-6 6-4 6-2).

  • VICTORII Young vs. Kozlov: 6-0 6-4 (Newport, 2016, iarba), 7-5 7-6 (Indian Wells, 2017, hard outdoor), 6-2 6-2 (Dallas challenger, 2020, hard indoor)

STEFAN KOZLOV (#374 ATP)

Are doar douazeci si doi de ani, s-a nascut la Skopje (Macedonia de Nord) dar s-a stabilit in Pembroke Pines Florida (Statele Unite) si tot acolo s-a dezvoltat ca jucator de tenis; in perioada junioratului a fost al doilea in lume, disputand doua finale de Grand Slam la Australian Open (vs. Alexander Zverev) si la Wimbledon (vs. Noah Rubin). Tenismen de mana dreapta, masoara in jur de 1,83m si este antrenat de tatal Andrei Kozlov & Nicolas Todero! N-a transpirat prea mult in primul meci din calificarile de la Delray Beach, deoarece neamtul Johannes Haerteis a fost nevoit sa se retraga (5-0 ret.).

  • VICTORII Kozlov vs. Young: 6-4 6-4 (Sarasota challenger, 2018, zgura)

Donald Young – Stefan Kozlov: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe un succes al “outsider”-ului pentru ca Donald Young a avut o prestatie mediocra in primul meci al sezonului regulat si s-a vazut de departe faptul ca anul trecut, dupa ce s-au intrerupt competitiile oficiale in luna martie, n-a mai disputat vreo partida oficiala (doar meciuri demonstrative pe parcursul lunii mai si ulterior august si septembrie; nimic de atunci). Partida versus brazilianul Pedro Sakamoto a durat peste doua ore, timp in care americanul de culoare a comis nu mai putin de unsprezece duble greseli, a expediat doar un as, a avut un procentaj foarte slab la mingile castigate cu a doua minge de serviciu si i-a permis oponentului sa-si procure nu mai putin de noua oportunitati de break (doar trei au fost fructificate, e drept, dar conationalul Stefan Kozlov este un adversar mult mai periculos).

 

Bonus1000 RON
Pariaza
2.15
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
30 / 0 / 26
Calcul:
-618 RON
ROI:
-11.0 %
Pariuri:
228 / 11 / 168
Calcul:
-618 RON
ROI:
-1.5 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 56
30 / 0 / 26
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 407
228 / 11 / 168
Calcul
ROI: -1.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie @ Stefan Kozlov
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide