Dominic Thiem — Marcos Giron: pronosticuri Tenis ATP Madrid

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Thiem vs. Giron.

Marti, 04/05/2021, nu mai devreme de ora 20:00, Dominic Thiem si Marcos Giron vor juca in runda cu numarul doi a turneului ATP de la Madrid (Spania, zgura). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.17 @ Dominic Thiem vs. 5.20 @ Marcos Giron.

DOMINIC THIEM (#4 ATP)

N-are parte de cel mai bun start de sezon, dar odata cu revenirea pe zgura – suprafata lui preferata de altfel – si implicit in cadrul Masters-ului de la Madrid, turneu din cadrul caruia are amintiri placute (la ultimele trei editii s-a oprit o data in semifinale si are alte doua finale), cu siguranta ca vom vedea un alt Dominic Thiem! Gratie clasamentului, a sarit peste runda inaugurala, nu acuza probleme de ordin medical, singurul aspect este ca n-a mai jucat vreun meci oficial de aproximativ trei saptamani.

  • VICTORII Thiem vs. Giron: nu au jucat

MARCOS GIRON (#91 ATP)

Are douazeci si sapte de ani, s-a nascut si are resedinta la Thousand Oaks – California (Statele Unite), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,80m si beneficiaza de suportul antrenorilor Robby Ginepri & Evan Lee! N-are in palmares decat doua turnee de tip ATP Challenger Tour la simplu si tot atatea la dublu, n-are nici pe departe zgura pe lista suprafetelor preferate, nu poseda un serviciu de speriat, dar per total este un jucator muncitor, cu spirit combativ.

  • VICTORII Giron vs. Thiem: nu au jucat

Dominic Thiem – Marcos Giron: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe un succes in minim de seturi al campionului austriac nu doar pentru ca are un plus net de valoare si experienta in cadrul turneelor de nivel Masters, dar si pentru ca suprafata de joc il avantajeaza de departe! Mergand mai departe, nu putem omite faptul ca americanul Marcos Giron a avut cu siguranta de suferit din punct de vedere al prospetimii fizice dupa cele trei partide extrem de solicitante pe care le-a disputat pana acum la Madrid – Masters in compania unor adversari precum Thiago Monteiro Moura (6-4 6-7 7-6) si japonezul Yoshihito Nishioka (6-7 6-4 ret.) in faza calificarilor, respectiv ibericul Pablo Andujar Alba (6-7 7-6 7-5) in runda inaugurala de pe tabloul principal. Facand un scurt rezumat, reprezentantul Statelor Unite a petrecut pe teren in jur de trei ore si un sfert cu Thiago Monteiro, exact doua ore cu Yoshihito Nishioka (desi acesta s-a retras, altfel ar fi durat mai mult) si-n fine aproape trei ore si jumatate in duelul cu Pablo Andujar Alba, partida pe care a castigat-o pentru ca adversarul n-a impresionat pe propriul serviciu, pentru ca-n schimburile lungi a avut probleme.

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
15 / 3 / 14
Calcul:
-430 RON
ROI:
-13.4 %
Pariuri:
273 / 19 / 211
Calcul:
-1 771 RON
ROI:
-3.5 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 32
15 / 3 / 14
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 505
273 / 19 / 211
Calcul
ROI: -3.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
2-0 la seturi @ Thiem