Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Djurgardens – Linkopings: ponturi hochei pe gheata SHL

Linkopinkgs vine acum dupa opt infrangeri consecutive.

Joia este zi de hochei in Suedia, iar de la ora 20:00, in runda a 33-a din SHL, pe Hovet, Djurgardens si Linkopings se vor duela.

Djurgardens: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Drumul ei in cupele europene s-a terminat in semifinalele Ligii Campionilor. Acolo a fost invinsa cu 6-1 la general de catre cehii de la Mountfield HK. Partida retur s-a jucat marti seara, atunci cand a cedat cu 0-3 in Cehia. La nici doua zile revine in propria arena si pleaca cu prima sansa in fata celor de la Linkopings. Intr-adevar, SHL este altceva, iar ea lupta acolo sa ramane pe loc de play-off. Se afla pe locul 8, cu 48 de punce, avand noua lungimi peste Brynas, prima de sub linia care ii permite sa mearga in fazele superioare.

Broc Little este omul principal de gol al lui Djurgardens. Americanul a inscris 12 goluri si in alte 13 goluri a fost implicat ca pasator.

Linkopings: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Se afla la un pas de retrogradare. Are 31 de puncte, tot atatea cate are si echipa de pe locul 13, cea care se lupta sa ramana in SHL. Din pacate pentru ea, trece printr-o perioada foarte slaba si astfel, in urma rezultatelor din etapa anterioara a ajuns la opt infrangeri. Cele mai multe dintre aceste infrangeri au venit dupa ce s-a intrat in prelungiri. Asa s-a intamplat si in cel mai recent joc, cand a cedat cu 2-3 in disputa avuta acasa, contra celor de la Brynas. Tot ea este si una dintre formatiile cele mai putin prezente in faza de atac, unde a punctat in 68 de randuri.

Canada da lui Linkopings cel mai bun om din ofensiva. Andrew Gordon a reusit sa inscrie de opt ori si in unsprezece randuri a fost pasator decisiv.

Djurgardens - Linkopings: Cote la pariuri si predictii pariuri

In actualul sezon au jucat de doua ori si echipa care a fost gazda s-a impus cu 4-2. Este un punct de plecare, dar asa cum se prezinta Linkopings, este greu de crezut ca Djurgardens o sa piarda acum din nou in fata rivalei sale. Cu atat mai mult cand vine dupa o deplasare in care a fost invinsa in Liga Campionilor. Ambitia ei este mare si astept sa iasa din nou la rampa, iar la finalul meciului sa fie echipa care se impune.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.60
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
55 / 1 / 33
Calcul:
-465 RON
ROI:
-5.2 %
Pariuri:
1605 / 30 / 988
Calcul:
-7 811 RON
ROI:
-3.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 92
55 / 1 / 33
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2630
1605 / 30 / 988
Calcul
ROI: -3.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Djurgardens inscrie peste 2,5 goluri