Incheiat

Djurgarden - Norrkoping. Pontul lui Kahaber Beburishvili

Acțiune

Pariorul profesionist Intelbet, Kahaber Beburishvili, este de parere ca oaspetii sunt favoriti in aceasta intalnire.

Forma de moment a echipei oaspete este una mult mai buna, in clasamentul ultimelor meciuri, ei nu au mai pierdut de 7 etape consecutive si se afla pe locul secund in clasamentul general in campionat, aflandu-se la doar 3 puncte distanta de liderul Malmo FF. 

 

Forma curenta a celor de la Djurgarden este printre cele mai slabe din intreg campionatul, in ultimele 7 etape reusind sa castige doar 2 meciuri, in timp ce au fost invinsi de 5 ori. In plus, astazi vor lipsi de la gazde o serie de jucatori de baza. Accidentati si jucatori indisponibili: Kerim Mrabti, Haris Radetinac si Moon Seon-Min, toti de la mijlocul terenului, fundasul Jonathan Augustinsson, in timp ce Erickson va fi cel mai probabil apt de joc pentru meciul urmator, cu Jonkopings. De asemenea, si poate una dintre cele mai importante absente va fi cea a atacantului Sam Johnson, golgheterul echipei cu 12 reusite. 

 

Cred ca in aceste conditii, pariul pe oaspeti cu Handicap Asiatic 0, nu este unul deloc rau, in cazul unei remize urmand a fi returnat.

Ponturi
Handicap Asiatic (0) - Norrkoping
Cf
Cote
1.98
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Handicap Asiatic (0) - Norrkoping
100%
3 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 3

Bonusuri

Copy the token