Ding Junhui v Leo Fernandez. Pontul lui Marius Găvan

Tipsterul Marius Găvan ne-a pregătit un pariu cu o cotă de 1,50 la un meci de snooker din cadrul UK Championship

In primul tur de la UK Championship, chinezul Ding Junhui il intalneste pe irlandezul Leo Fernandez. E o diferenta uriasa intre cei doi. Ding Junhui este un jucator de top, fiind acum pe locul 3 in clasamentul general, in timp ce adversarul sau ocupa abia locul 130. Leo Fernandez nu e vreun jucator tanar de viitor, ci are 41 de ani. E profesionist din 1995, insa in 2008 a iesit de la profesionisti si a revenit abia in 2016. El a mai avut si in tinerete cateva sezoane in care a iesit  de la profesionisti, dar niciodata nu a lipsit mai mult de un sezon.

In actualul sezon Leo Fernandez a disputat doar patru meciuri si le-a pierdut pe toate. Singurul meci in care a avut ceva sanse a fost cu Mitchell Mann cand a pierdut cu 4-3 la Openul englez, insa Mann e si el la randul sau un jucator foarte slab. In celelalte trei meciuri a pierdut categoric: 6-1 cu Holt in calificari la Campionatul  international, 5-0 cu Dale in calificari la Mastersul de la Shanghai si 4-0 cu Matthew Stevens la Openul Irlandei de Nord. Cei trei sunt jucatori din zona locurilor 30-50. Asa ca va fi extrem de greu sa faca fata unui jucator clasat pe locul 3, chiar daca Ding Junhui nu traverseaza cea mai buna perioada.
In ultimele cinci meciuri, Ding are patru infrangeri si doar o victorie.

E drept ca ultima infrangere a fost defapt o retragere a sa de la Mastersul din Shanghai. In rest a pierdut cu Michael White, Oliver Lines si Anthony Hamilton. Jucatori capabili sa invinga pe orice jucator intr-o zi buna. Nu prea a participat la multe turnee sezonul acesta Ding Junhui, dar chiar si asa a reusit sa castige trofeul la World Open. In mod normal chinezul ar trebui sa castige intr-o maniera categorica, de ce nu poate chiar un 6-0. In orice caz nu-l vad pe Fernandez sa-i ia mai mult de doua frame-uri lui Ding in acest meci.    

Parior cu experienta de 10 ani in spate, specializat pe ciclism, snooker si biatlon. Uneori pariaza si pe fotbal sau tenis, in special pe campionatele si respectiv turneele importante.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
22 / 0 / 15
Calcul:
+370 RON
ROI:
10.0 %
Pariuri:
291 / 23 / 228
Calcul:
+987 RON
ROI:
+1.8 %
Marius Gavan

Parior cu experienta de 10 ani in spate, specializat pe ciclism, snooker si biatlon. Uneori pariaza si pe fotbal sau tenis, in special pe campionatele si respectiv turneele importante.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 37
22 / 0 / 15
Calcul:
ROI: +10.0 %
Pariuri: 542
291 / 23 / 228
Calcul
ROI: +1.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Handicap - Ding (-3,5)
83%
10 voturi
17%
2 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 12

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Marius Gavan
Tipster
0
Incredibil ce a putut face Ding azi. Cum sa conduci cu 5-1 si scor 51-7 in frame-ul 7, sa reusesti 6 break-uri de peste 50 puncte pana la acest scor, iar apoi sa nu mai joci nimic si sa pierzi cu 6-5. Rar vezi asa ceva...
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde