Dinamo – Voluntari: pont pentru un meci din Liga 1

Expertul Legalbet Ion Alexandru vă recomandă din Liga 1, la o cotă de 1.77.

Meciul Dinamo - Voluntari este programat vineri, 20 noiembrie, la ora 20.30, pe stadionul Dinamo din București.

Dinamo - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Situația de la Dinamo este incredibilă. Jucătorii nu sunt plătiți, nimeni nu știe unde este așa zisul patron spaniol, iar rezultatele echipei sub conducerea fostului selecționer Cosmin Contra sunt o măsură a haosului din club. Coborâtă din nou până pe locul 15, Dinamo a obținut un punct în restanța cu Astra, dar trebuie ținut cont că a jucat cu ultima clasată. Jucătorii străini aduși în acest an, odată cu tranzacția prin care Negoiță a încercat să arunce clubul în brațele unor spanioli fără bani de finanțare, vor să plece pentru că nu au fost plătiți. Contra este și el hotărât să fugă, dar vrea mai întâi să primească salariul pentru cele trei luni muncite la Dinamo. Ultimul success al lui Dinamo pe teren propriu a fost în februarie, când echipa antrenată de Uhrin a a învins pe FCSB cu 2-1. De atunci, au fost 6 înfrângeri și 5 rezultate de egalitate.    

Voluntari - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Voluntari este pe locul 10 în Liga 1 și a câștigat categoric în ultima etapă, 4-0 pe teren propriu cu Poli Iași. Echiap antrenată de Mihai Teja nu este într-o perioadă grozavă, dar a demonstrat că se mobilizează bine când vine vorba de duelurile cu Dinamo. Voluntari s-a impus cu 1-0 la ultima partidă jucată în Ștefan cel Mare. A fost un meci jucat în iunie. Echipa ilfoveană are un singur success în deplasare în acest sezon, 3-2 la Giurgiu, cu Astra.

Dinamo - Voluntari Cote la pariuri si ponturi pariuri

Problemele financiare de la Dinamo și-au pus amprenta pe rezultate, iar acest meci cu Voluntari este precedat de cererea multor jucători de a fi eliberați de contract. Antrenorul Contra vrea să plece și el, iar jucătorii au refuzat să pregătească meciul. De aceea, vă recomand să pariați la meciul de vineri seara: Victorie Voluntari sau egal. Betano dă o cotă de 1.77. 

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
9 / 0 / 5
Calcul:
+220 RON
ROI:
15.7 %
Pariuri:
90 / 4 / 91
Calcul:
-2 191 RON
ROI:
-11.8 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 20
9 / 0 / 5
Calcul:
ROI: +0.2 %
Pariuri: 191
90 / 4 / 91
Calcul
ROI: -11.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Voluntari sau egal
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde