Dinamo Kiev – Juventus: pont din Champions League

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din Champions League, la o cotă de 1.51.

Meciul Dinamo Kiev - Juventus este programat marți, 20 octombrie, la ora 19.55, pe stadionul Olimpiyskiy din Kiev, în cadrul primei etape a grupelor Champions League.

Dinamo Kiev - forma de moment, ultimele rezultate, statistici 

De la venirea lui Mircea Luescu, Dinamo Kiev este o echipă mai pragmatică și eficientă. Faptul că Lucescu a readus pe Dinamo Kiev în grupele Champions League după o pauză de 3 ani este un mare plus, dar antrenorul român de 75 de ani nu se va mulțumi cu asta și va încerca să dea marți o mare lovitură. Dinamo Kiev a marcat în toate meciurile de la instalarea lui Mircea Lucescu! Tripleta ofensivă Tsygankov, Gerson, Verbic ar forță de a marca în poarta lui Juve.

Juventus - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Pentru prima data în istoria recentă, Juventus are un antrenor debutant, iar acest lucru se vede. Fără Cristiano Ronaldo, infectat cu COVID-19, Juve nu a reușit să câștige, în ultima etapă, pe terenul lui Crotone, una dintre cele mai slabe echipe din Serie A. Juventus nu a mai câștigat în deplasare din iunie și a primit gol în ultimele 7 goluri jucate în afara orașului Torino. Juve arată în acest debut de sezon ca o echipă cu fond, dar fără formă. Subestimarea lui Crotone prin titularizarea celor doi tineri mijlocași Kulusevski și Portanova l-a costat pe Pirlo două puncte mari, în ultima etapă.

Dinamo Kiev – Juventus - Cote la pariuri si ponturi pariuri

Andrea Pirlo va avea mult de muncit pentru a așeza mai bine defensiva, iar Mircea Lucescu poate profita. Juventus a implementat o defensivă cu 3 apărători centrali, iar rapizii jucători de atac al lui Dinamo Kiev pot surprinde acest bloc defensiv. De aceea, voi miza pe următorul pronostic: marchează Dinamo Kiev. Betano dă o cotă de 1.51. 

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.51
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
15 / 2 / 12
Calcul:
-59 RON
ROI:
-2.0 %
Pariuri:
33 / 2 / 33
Calcul:
-678 RON
ROI:
+1.0 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 29
15 / 2 / 12
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 71
33 / 2 / 33
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Marchează Dinamo Kiev
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide