Dinamo Bucuresti - Elverum. Pontul lui Milan

Expertul Legalbet, Milan, va recomanda partida din Liga Campionilor, unde Dinamo Bucuresti joaca contra celor de la Elverum, la o cota de 3.1.


Dinamo Bucuresti - Elverum. Pontul lui Milan

Miercuri seara, incepand cu ora 19:30, Dinamo Bucuresti primeste vizita celor de la Elverum in prima etapa a grupei D din Liga Campionilor. Este o grupa puternica, in care Wisla Plock si Ademar Leon sunt considerati favoriti la calificare.


Dinamo Bucuresti 


In ultimele trei sezoane a cucerit de fiecare data Liga Nationala, de doua ori Supercupa Romaniei si o singura data Cupa Romaniei. Pentru actualul sezon, obiectivul este foarte clar, repetarea performantei din sezonul precedent. In aceasta vara, au fost adusi mai multi jucatori, dar cei mai importanti sunt cei trei tunisieni Amine Bannour, Kamel Alouini si Makrem Missaoui. Antrenorul Constantin Stefan n-a avut mult timp la dispozitie, dar a reusit sa formeze o echipa solida. In noul sezon a debutat cu dreptul, cu o victorie categorica obtinuta in fata celor de la HCDS Constanta, scor final 30-24. In Liga Campionilor situatia este mult mai dificila. In sezonul trecut a terminat pe ultimul loc in grupa, cu doar o singura victorie obtinuta in cele zece etape. 
Elverum


De doua sezoane domina campionatul intern si se pare ca nici in acest sezon nu va avea probleme prea mari. In prima etapa a jucat pe teren propriu contra celor de la Naerbo. A fost o partida dezechilibrata, pe care a castigat-o la zece goluri. A urmat o deplasare mai usoara la Falk, unde cativa jucatori au fost odihniti pentru partida din Liga Campionilor. Chiar si in aceste conditii, a castigat foarte usor la 17 goluri diferenta. Ofensiva este punctul forte al echipei, iar pe contraatac marcheaza multe goluri. In sezonul precedent, in Liga Campionilor, a ratat la mustata prezenta in play-off. Pentru acest sezon, obiectivul este clasarea in primele doua locuri, iar in aceasta partida trebuie neaparat sa obtina toate punctele puse in joc.


Intalniri directe


Pana acum cele doua echipe s-au intalnit de doua ori, anul trecut, tot in Liga Campionilor. Atunci, Elverum s-a impus de fiecare data. Pe teren propriu cu 40-32, iar in deplasare cu 34-33. Au fost doua partida interesante, cu multe goluri si rastunari de scor.


In aceasta partida, Dinamo Bucuresti porneste cu prima sansa, deoarece joaca pe teren propriu. Totusi, Elverum are un lot mai valoros, cu jucatori cu exprienta, care pot face diferenta intr-un astfel de meci. 

 

Bonus300 RON
Pariaza
3.10
Logoul casei de pariuri Sportingbet - legalbet.ro

Pariaza de aproximativ 7 ani, a inceput cu fotbalul, dar s-a specializat si in alte sporturi precum baschet, handbal sau tenis.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
292 / 58 / 280
Calcul:
+2 281 RON
ROI:
+3.6 %
Milan

Pariaza de aproximativ 7 ani, a inceput cu fotbalul, dar s-a specializat si in alte sporturi precum baschet, handbal sau tenis.

De la inceput
Pariuri: 630
292 / 58 / 280
Calcul
ROI: +3.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Elverum -1.5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide