Alege turneul
Detroit Pistons — Denver Nuggets
Incheiat

Detroit Pistons — Denver Nuggets: ponturi NBA 21.11.2023

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Detroit Pistons - Denver Nuggets, din NBA.

Luni noaptea, de la ora 02:00, in “Little Caesars Arena”, avem meciul Detroit Pistons - Denver Nuggets, din NBA.

Detroit Pistons - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Detroit Pistons par hotarati sa bata mai multe recorduri, avand 11 esecuri la rand. Sunt si ceva absente, ce e drept, dar jocul e foarte prost. Si a fost vizibil cel mai bine in deplasarea cu Toronto Raptors, scor 113-142. 17 mingi pierdute, cu cel putin 32 de puncte incasate in fiecare sfert. Umude a dat 19 puncte, 4 recuperari si 3 pase, Cunningham a inregistrat 18 puncte, 5 recuperari si 4 pase, in timp ce Wiseman a ajutat cu 15 puncte, 3 recuperari si o pasa. 

Denver Nuggets - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Denver Nuggets a pierdut noaptea trecuta si in deplasarea de la Cleveland Cavaliers, scor 109-121, inregistrand doua esecuri consecutive pentru prima oara in acest sezon. Porter a dat 21 de puncte, 6 recuperari, Jokic a bifat 18 puncte, 10 recuperari si 7 pase, pentru ca Braun sa incheie disputa cu 13 puncte, 2 recuperari. Din nou fara Murray pentru Nuggets. Un aspect pozitiv din acest meci este procentajul aruncarilor de la 3p, 48.3%, cu 14/29.

Detroit Pistons - Denver Nuggets: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Titularii celor de la Nuggets n-au stat foarte multe pe parchet, diferenta fiind si de 26 de puncte la un moment dat in sfertul 4. Daca Jokic nu a fost foarte departe de un triple-double in 27 de minute joc, ma gandesc ca poate atinge acest prag in vreo 32-33 de minute deu Detroit. In special pentru ca vorbim despre o echipa care s-a aparat atat de prost cu Toronto, incat a permis adversarilor sa aiba 44 de pase decisive.

Pont
Jokic triple-double
Cf
Cote
2.40
Ponturi pentru Baschet Ponturi pentru NBA
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Jokic triple-double
0%
0 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde
Copy the token