Derry City - Dinamo Minsk. Pontul lui rossonero07

Expertul legalbet, rossonero07, recomanda un pariu in cota 1.55 pentru meciul dintre Derry City si Dinamo Minsk, din cadrul preliminariilor Europa League.

Derry City - Dinamo Minsk. Pontul lui rossonero07

In aceasta seara, de la ora 20:00, "Brandywell Stadium" va gazdui disputa dintre Derry City si Dinamo Minsk, in care ma astept ca golurile sa ne aduca profit.


Derry City este una dintre cele mai importante echipe ale fotbalului irlandez, care in fiecare sezon se lupta pentru clasarea pe locurile fruntase. Gazdele acestei dispute au jucat de mai multe ori in prelimnariile pentru calificarea in competitiile europene, insa niciodata nu au reusit sa faca pasul spre faza grupelor. Trupa lui Kenny Shiels este angrenata in campionatul intern, acolo unde nu straluceste, aflandu-se in partea de mijloc a clasamentului, ocupand doar locul al cincilea, fiind la opt puncte de locul al treilea, ultimul ce duce in Europa. Derry City este o echipa careia ii lipseste constanta, avand in vedere faptul ca in ultimele 15 partide a reusit doar cinci victorii, pierzand de noua ori, remizand o data.


Dinamo Minsk de partea cealalta, este o echipa de top in fotbalul bielorus, care in fiecare an emite pretentii la castigarea titlului, fiind insa in continuare in umbra celor de la BATE Borisov. Oaspetii de astazi au jucat la randul lor de multe ori in preliminariile competitiilor europene, insa spre deosebire de adversarii lor, au si reusit sa ajunga in grupe, de doua ori, in 2014 si 2015, in Europa League. Trupa lui Sergei Gurenko este si ea implicata in actiunea din campionatul intern, acolo unde nu se descurca deloc rau, ocupand treapta a doua a clasamentului, fiind la patru puncte de liderul BATE Borisov.


Dinamo Minsk se afla in mare forma, venind dupa o serie de sapte partide oficiale fara esec, in care a reusit cinci victorii, iar bazandu-ma pe acest aspect, as putea spune ca astazi trebuie sa se impuna, insa Derry City este o echipa imprevizibila, ce poate produce surprize, de aceea voi evita sa mizez pe victoria bielorusilor si imi voi intrepta atentia spre varianta golurilor.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.55
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
113 / 2 / 79
Calcul:
-1 224 RON
ROI:
+1.0 %
Rossonero07

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri: 194
113 / 2 / 79
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Interval 2-4 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide