Denver Nuggets vs Washington Wizards
Incheiat

Denver Nuggets vs Washington Wizards: ponturi NBA 23.02.2024

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Denver Nuggets - Washington Wizards, din NBA.

Joi noaptea, de la ora 04:00, in “Ball Arena”, avem meciul Denver Nuggets - Washington Wizards, din NBA.

Denver Nuggets - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Denver Nuggets a pierdut ultimele trei meciuri si nu a reusit sa marcheze peste 106 puncte in niciuna dintre aceste partide. Cu Sacramento Kings a fost 98-102, cu doar 39.3% eficienta din actiune. Gordon a dat 25 de puncte, 15 recuperari si 2 pase, Porter a contribuit cu 19 puncte, 4 recuperari si 2 pase, in timp ce Jokic a ajutat cu 15 puncte, 8 pase si 5 recuperari. Fara Murray pentru aceasta confruntare. 

Washington Wizards - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Washington Wizards joaca uneori spectaculos, dar sunt multe meciuri in care prestatia este de-a dreptul jenanta. Si chiar si cand joaca bine, Washington tinde sa piarda disputele. Cu New Orleans Pelicans, in deplasare, a fost 126-133. Avdija a pus 43 de puncte, 15 recuperari si 3 pase, Kispert a inregistrat 20 de puncte, 6 pase si 4 recuperari, pentru ca Poole sa bifeze 19 puncte, 6 pase si 5 recuperari. Sunt opt esecuri consecutive pentru Wizards. 

Denver Nuggets - Washington Wizards: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Nikola are o medie de 12.0 recuperari, fiind al patrulea in acest sezon la acest capitol. Fix 12 a pus si in precedentul duel direct cu Wizards, victorie pentru Nuggets cu 113-104. A impresionat atunci la capitolul puncte, cu 42. Insa la cat de prost arunca Wizards, recuperarile ar trebui sa vina in mod natural pentru sarb. In special datorita faptului ca Washington nu mai are un pivot mobil, odata cu plecarea lui Gafford. Iar forma este una groaznica, cu cele opt infrangeri la rand. 

Ponturi
Jokic peste 12,5 recuperari
Cf
Cote
1.90
Ponturi pentru Baschet Ponturi pentru NBA
Va fi acest pariu castigator?
Jokic peste 12,5 recuperari
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token