Denver Nuggets – Utah Jazz: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Denver Nuggets - Utah Jazz, din play-off-ul NBA.

Marti noaptea, de la ora 01:30, avem meciul 5 din disputa Denver Nuggets - Utah Jazz, din play-off-ul NBA. Jazz conduce cu 3-1.

Denver Nuggets - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Denver Nuggets chiar ar fi avut nevoie de un lider in astfel de momente. De un om cu experienta. Da, Murray si Jokic sunt jucatori extraordinari, insa ar fi fost importanta o voce pe teren, care sa-i dirijeze cumva. In meciul 4, Nuggets au cedat cu 129-127, deci Denver a avut mai multe assisturi, mai multe cosuri de 3p, mai multe recuperari si mai putine turnoveruri. Murray a bifat 50 de puncte, 11 recuperari si 7 pase, iar Jokic a reusit 29 de puncte, 7 recuperari si 6 pase. Daca Barton e sigur “out”, Harris ar avea mici sanse sa joace in meciul 5.

Utah Jazz - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Utah Jazz poate ca il are pe Mitchell, care a marcat 158 de puncte in aceasta serie, dar are si o echipa grozava, cu mai multe solutii pe faza ofensiva. Arunca excelent de la 3p, insa pot si sa-i paseze sub panou lui Gobert. In meciul 4, Donovan a pus 51 de puncte, 7 pase si 4 recuperari, in timp ce Conley a terminat seara cu 26 de puncte, 4 pase si o recuperare. Jazz n-a aruncat enorm de la distanta, doar 29 de incercari, dar a facut-o bine, 14 reusite. Utah a marcat cel putin 124 de puncte in fiecare meci din aceasta serie.

Denver Nuggets - Utah Jazz: Cote la pariuri si ponturi pariuri

In meciul 4, ambele echipe au combinat pentru 31 de reusite de la distanta. A fost o serie in care au intrat aruncarile de la 3p, mai ales pentru Utah. O fi un meci decisiv pentru Denver, dar cred ca si-au dat si ei seama ca trebuie sa aiba minimum 16-18 cosuri de 3p pentru a avea o sansa cu Jazz. Asa ca vor incerca mult de la distanta. Prevad un nou festival ofensiv, cu multe cosuri de 3p.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.70
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
30 / 2 / 15
Calcul:
+423 RON
ROI:
9.0 %
Pariuri:
585 / 18 / 430
Calcul:
+467 RON
ROI:
+0.5 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 47
30 / 2 / 15
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1033
585 / 18 / 430
Calcul
ROI: +0.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 27,5 cosuri de 3p
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide