Denver Nuggets — Portland Trail Blazers: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Denver Nuggets - Portland Trail Blazers, din NBA.

Miercuri dimineata, de la ora 05:00, in “Ball Arena”, avem meciul Denver Nuggets - Portland Trail Blazers, din NBA.

Denver Nuggets - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Denver Nuggets au pierdut cu Atlanta Hawks, 115-123. Asta si pentru ca Jokic nu a fost chiar in elementul sau, cu doar 15 puncte, 10 recuperari si 6 pase. Murray a dat 30 de puncte, 4 pase si 4 recuperari, in timp ce Campazzo a ajutat cu 16 puncte, 2 pase si o recuperare. Cum lipsesc Dozier, Millsap si Harris, si-a gasit loc in rotatie si Bol. Nuggets se afla pe locul 7 in Vest, cu 16W - 14L. Denver a pierdut trei dintre ultimele patru meciuri.

Portland Trail Blazers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Portland Trail Blazers au jucat noaptea trecuta si au pierdut cu Phoenix Suns, 100-132. Trent a fost singurul jucator care a stat pe parchet mai mult de 30 de minute, insa a bifat doar 11 puncte, 2 recuperari, cu 4/18 din actiune. Lillard a inregistrat 24 de puncte, 7 pase, dar ar fi pus categoric cifre mai bune daca n-ar fi fost un blowout total. Portland a dat doar 15 assisturi pe tot parcursul meciului. Trail Blazers se afla pe pozitia a 5-a in Vest, cu un bilant de 18W - 12L. 

Denver Nuggets - Portland Trail Blazers: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Au fost doua dispute in decembrie, in pre-sezon, iar Denver le-a castigat pe amandoua la o diferenta de peste 30 de puncte. Nu reprezinta insa un reper important pentru aceasta confruntare. Ambele echipe au ceva probleme de efectiv, iar asta le conditioneaza putin starurile. Lillard are nevoie si ca altcineva sa aiba aruncarea la el pentru ca Portland sa puna probleme. Dame reusise patru double-doubles consecutive inainte de disputa cu Suns. Cu Trent si Anthony mai eficienti, atunci si Lillard are cum sa bifeze pase decisive.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
2.80
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
46 / 0 / 34
Calcul:
-16 RON
ROI:
-0.2 %
Pariuri:
749 / 29 / 556
Calcul:
-581 RON
ROI:
-0.4 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 84
46 / 0 / 34
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1339
749 / 29 / 556
Calcul
ROI: -0.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Lillard double-double
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide