Denver Nuggets — Phoenix Suns: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda doua pronosticuri de la partida Denver Nuggets - Phoenix Suns, din NBA.

Sambata dimineata, de la ora 05:00, in “Ball Arena”, avem meciul 3 din seria Denver Nuggets - Phoenix Suns, din play-off-ul NBA. 

Denver Nuggets - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Denver Nuggets au jucat si mai prost in meciul 2. Asta pentru ca lui Porter nu i-au intrat deloc aruncarile. Tanarul jucator de la Nuggets a terminat partida cu 11 puncte, 3/13 din actiune. Jokic a avut 24 de puncte, 13 recuperari si 6 pase, in mai putin de 30 de minute petrecute pe parchet. Doar 40% eficienta pentru Nuggets, care nu au un om capabil sa-l sustina pe Nikola. Iar daca Porter nu e intr-o zi de gratie, nici nu au vreun shooter. 

Phoenix Suns - forma de moment, ultimele rezultate, statistici 

Phoenix Suns au avut o eficienta de doar 47.8% in meciul secund, insa cu 18/38 de la 3p, acest lucru a fost suficient pentru o victorie clara. Booker a dat 18 puncte, 10 recuperari, iar Paul a mai bifat un alt double-double, cu 17 puncte, 15 pase si 5 recuperari. Daca il adaugam si pe Ayton, 15 puncte, 10 recuperari, au fost trei jucatori cu double-double. Suns si-au permis sa joace 14 jucatori cu cel putin 6 minute. Evident, cand avantajul era destul de mare, au intrat pe parchet si baschetbalisti care nu ar prinde, de regula, minute.  

Denver Nuggets - Phoenix Suns: Cote la pariuri si ponturi pariuri 

Poate MVP-ul sezonului regulat sa-si tina echipa in play-off? Daca raspunsul este DA, atunci el trebuie sa vina inca din acest duel. Fiindca Nuggets au bifat cateva reveniri, dar fara Murray e imposibil sa intorci un 0-3 cu Suns. Toate pariurile pe Jokic sambata dimineata. Sarbul va face spectacol, chiar si fara un aport substantial din partea echipei.

 

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
39 / 0 / 27
Calcul:
+615 RON
ROI:
9.3 %
Pariuri:
864 / 31 / 654
Calcul:
-1 875 RON
ROI:
-1.2 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 66
39 / 0 / 27
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1549
864 / 31 / 654
Calcul
ROI: -1.2 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Jokic peste 47,5 puncte+pase+recuperari Jokic triple-double
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde