Denver Nuggets — New Orleans Pelicans
Incheiat

Denver Nuggets — New Orleans Pelicans: ponturi NBA

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Denver Nuggets - New Orleans Pelicans, din NBA.

Vineri dimineata, de la ora 05:00, in “Ball Arena”, avem meciul Denver Nuggets - New Orleans Pelicans, din NBA.

Denver Nuggets - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Denver Nuggets a legat patru victorii la rand, dupa o perioada destul de grea. Cu un bilant de 51W - 24L, Nuggets nu ar trebui insa sa aiba emotii in a castiga Vestul. Cu Philadelphia 76ers, scor 116-111, Jokic a bifat un triple-double, 25 de puncte, 17 recuperari si 12 pase. Murray a contribuit cu 19 puncte, 7 pase si 5 recuperari, in timp ce Brown a inregistrat 18 puncte, 5 pase si 4 recuperari.

New Orleans Pelicans - forma de moment, ultimele rezultate, statistici 

New Orleans Pelicans si-au vazut seria de cinci victorii consecutive oprita la Golden State Warriors, scor 109-120. Dupa o prima repriza foarte buna, NOP a cedat actul secund la 28 de puncte diferenta. Ingram a pus 26 de puncte, 8 recuperari si 7 pase, Murphy a inregistrat 21 de puncte, 3 pase si 3 recuperari, pentru ca McCollum sa incheie seara cu 15 puncte, 3 pase si o recuperare. Pelicans sunt in lupta pentru play-off, pe locul 8 in Vest, cu 38W - 38L.

Denver Nuggets - NOP: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Nuggets au castigat doua dintre cele trei dispute directe din acest sezon, ultima partida fiind extrem de interesanta, 122-113 pentru Denver. Ambele formatii au aruncat aproximativ la fel de bine, dar diferenta s-a facut la 3p. Amandoua au resurse in atac si ma astept ca pivotii sa fie cei care creeaza mult spatiu pentru colegi. 

Ponturi
Peste 222,5 puncte
Cf
Cote
1.55
Ponturi pentru Baschet Ponturi pentru NBA
Va fi acest pariu castigator?
Peste 222,5 puncte
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token