Denver Nuggets – Golden State Warriors: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Denver Nuggets - Golden State Warriors, din NBA.

Vineri dimineata, de la ora 05:00, in “Ball Arena”, avem meciul Denver Nuggets - Golden State Warriors, din NBA.

Denver Nuggets - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Denver Nuggets vin dupa o infrangere la Brooklyn Nets, 116-122. Jokic a pus 23 de puncte, 11 pase si 8 recuperari, Barton a bifat 22 de puncte, 2 recuperari si o pasa, iar Murray a dat 20 de puncte si 4 pase. Cu acest esec, Nuggets au cazut pe 9 in Vest, cu un bilant de 5W - 6L. Porter e absent, in timp ce Harris e incert, el avand de rezolvat niste probleme personale. Dupa un start de sezon in care inregistra triple-doubles in stanga si-n dreapta, Jokic n-a mai bifat o astfel de performanta de cinci meciuri.

Golden State Warriors - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Golden State Warriors au fost tinuti sub 100 de puncte pentru prima oara dupa cinci partide, in infrangerea cu Indiana Pacers, 95-104. Wiggins a pus 22 de puncte, 7 recuperari si 3 pase, Curry a dat 20 de puncte, 4 recuperari si 3 pase, iar Oubre a incheiat meciul cu 17 puncte, 5 recuperari si 2 pase. Green a jucat peste 30 de minute si pare sa fie aproape 100% din punct de vedere fizic. GSW au sase victorii in primele 11 partide si se regasesc pe pozitia a 8-a in Vest.

Denver Nuggets - Golden State Warriors: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Daca nu va fi un “blowout” pentru gazde, atunci Jokic ar trebui sa bifeze niste cifre foarte bune, fiindca e genul de adversar care-i convine. La ultimul meci direct oficial, a dat 16 puncte, 13 recuperari si 7 pase, in conditiile in care echipa sa a pierdut la 16 puncte. Are si Denver probleme in acest debut de sezon, deci nu anticipez o victorie clara pentru gazde. Cum cota la double-double e 1.25, mi se pare clar ca trebuie sa fortam pe un astfel de pronostic.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 1 / 30
Calcul:
+654 RON
ROI:
8.2 %
Pariuri:
759 / 30 / 561
Calcul:
-352 RON
ROI:
-0.3 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 80
49 / 1 / 30
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1352
759 / 30 / 561
Calcul
ROI: -0.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Jokic triple-double
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde