Denis Shapovalov — Vasek Pospisil: pronosticuri Tenis ATP Indian Wells

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Shapovalov vs. Pospisil.

Duminica in miez de noapte, 10/10/2021, nu mai devreme de ora 00:00, Denis Shapovalov si Vasek Pospisil vor juca in turul al doilea al turneului ATP World Tour de la Indian Wells (Statele Unite, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.33 @ Denis Shapovalov vs. 3.35 @ Vasek Pospisil!

DENIS SHAPOVALOV (#13 ATP)

Are doar douazeci si doi de ani, s-a nascut la Tel Aviv (Israel) si are resedinta la Nassau (Bahamas), este jucator de mana stanga ce executa backhand-ul cu o singura mana, masoara in jur de 1,85m si beneficiaza de suportul antrenorilor Tessa Shapovalova & Mikhail Youzhny! In sezonul regulat a ajuns pana-n semifinale pe iarba de la Wimbledon si pana-n finala pe zgura de la ATP Geneva, acestea fiind – oarecum surprinzator – cam singurele rezultate notabile ale tanarului canadian.

  • VICTORII Shapovalov vs. Pospisil: 6-3 6-3 (Guadalajara challenger, 2017, hard outdoor), 6-4 7-6 (Auckland, 2020, hard outdoor), 7-5 6-4 (Doha, 2021, hard outdoor)

VASEK POSPISIL (#85 ATP)

Are treizeci si unu de ani si multa experienta in spate la cel mai inalt nivel, mai ales in competitiile de dublu acolo unde a fost la un moment dat al #4-lea tenismen al lumii si campion pe iarba de la Wimbledon, s-a nascut la Vernon (Canada) dar are si el resedinta la Freeport (Bahamas), este dreptaci si executa reverul cu ambele maini, jucator cu alonja la cei 1,93m pe care-i masoara, beneficiaza de suportul compatriotului Frank Dancevic (fost numar #65 mondial in ierarhia de simplu) ca antrenor.

  • VICTORII Pospisil vs. Shapovalov: 6-2 6-3 (Montpellier, 2020, hard indoor)

Denis Shapovalov – Vasek Pospisil: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida echilibrata, pe tiparul ultimelor doua meciuri directe care s-au desfasurat pe hard outdoor, deoarece se vor infrunta doi tenismeni care se cunosc foarte bine, sunt buni prieteni si-n afara terenului, fac parte de multi ani si din echipa de Davis Cup a Canadei si ambii se simt bine pe acest tip de suprafata unde-si pot pune in valoare serviciul percutant si loviturile puternice pe care le poseda! Vasek Pospisil are avantajul de a fi disputat deja o partida pe asfaltul de la Indian Wells, invingandu-l in set decisiv pe americanul John Jeffrey Wolf (6-4 4-6 6-4 / unsprezece asi expediati, cu cinci duble greseli comise / si-a cedat serviciul de trei ori, dar a compensat pe parte de retur unde a fost agresiv, si-a procurat zece mingi de break si a reusit sa fructifice patru dintre ele / a avut un procentaj bunicel de 76% la punctele adjudecate cu prima minge de serviciu). Denis Shapovalov nu trece printr-o forma de moment stralucita, venind aici dupa trei infrangeri in ultimele patru meciuri oficiale disputate.

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
31 / 9 / 38
Calcul:
-1 632 RON
ROI:
-20.9 %
Pariuri:
492 / 44 / 376
Calcul:
-2 609 RON
ROI:
-2.9 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 78
31 / 9 / 38
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 912
492 / 44 / 376
Calcul
ROI: -2.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 9,5 game-uri în primul set
Comentarii