Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Denis Shapovalov - Kevin Anderson. Pontul lui Paul

0

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda partida dintre Denis Shapovalov si Kevin Anderson, de la US Open, la o cota de 1.57.

Denis Shapovalov - Kevin Anderson. Pontul lui Paul

Duel de urmarit in turul III la US Open. Denis Shapovalov - Kevin Anderson se joaca vineri seara, foarte probabil dupa ora 21:00.


Denis Shapovalov continua sa ne uimeasca in ciuda tineretii sale. Canadianul de 19 ani a urcat pe locul 28 in clasamentul baietilor, desi n-are niciun titlu ATP in cariera. Are totusi doua semifinale in 2018, la Delray Beach si Madrid. Plus o multime de "optimi" la alte turnee importante, asa ca ii lipseste doar un pas acolo, pentru a ajunge printre cei mai buni. A facut tur II la primele trei turnee de Mare Slem ale anului, iar la New York deja si-a imbunatatit performanta.

L-a depasit pe compatriotul Auger-Aliassime, scor 7-5, 5-7, 4-1, scor la care Felix a abandonat, iar in turul doi l-a invins pe Seppi dupa un maraton de aproape 4h, scor 6-4, 4-6, 5-7, 7-6, 6-4. 


Kevin Anderson este finalistul de anul trecut de la US Open, pierzand finala in fata lui Nadal, 3-0 la seturi. In 2018, a pus mana pe primul trofeu dupa o pauza de trei ani, la New York. De-asemenea, stagiunea curenta i-a mai adus o finala de Grand Slam, la Wimbledon. Din nou cedata in minimum de seturi, de data asta in fata lui Djokovic. 

A fost nevoit sa revina de la 1-2 la seturi in primul tur ca sa-l invinga, intr-un final, pe Harrison, scor 7-6, 5-7, 4-6, 6-3, 6-4. Turul doi a fost mult mai lejer, 6-2, 6-4, 6-4 cu Chardy.


Sincope la serviciu din partea lui Anderson in primul meci. Asta pentru Ryan a fost mereu alert, pregatit sa intalneasca orice minge. Pe o caldura mare, mai pasivul Chardy n-a abordat aceeasi tactica. Pentru ca se joaca devreme, este asteptat ca si duelul Shapovalov - Anderson sa fie influentat de temperatura. L-am vazut pe Denis cat de dinamic e, iar cu Seppi ne-a demonstrat ca are si un mental puternic. Totusi, n-are acea stabilitate in joc specifica jucatorilor mari. Nu inca, cel putin. Shapovalov primeste o cota mult prea mare, este perfect capabil sa-i ia cel putin un set lui Kevin. De-asemenea, la cat experienta si la ce serviciu are, nici pe Anderson nu-l vad pierzand cu 3-0.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.57
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
1 / 0 / 2
Calcul:
-132 RON
ROI:
-44.0 %
Pariuri:
489 / 14 / 385
Calcul:
-1 110 RON
ROI:
-1.3 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 3
1 / 0 / 2
Calcul:
ROI: -0.4 %
Pariuri: 888
489 / 14 / 385
Calcul
ROI: -1.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 3,5 seturi