DC United - New York Red Bulls: Ponturi fotbal MLS

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda jocul in care DC UNited este vizitata de New York Red Bulls, la o cota de 1.57

DC United - New York Red Bulls: Ponturi fotbal MLS

Duminica seara, de la ora 20:00, pe “Robert F. Kennedy Memorial Stadium” avem unul dintre cele mai interesante meciuri din aceasta runda de MLS, DC United primeste vizita celor de la New York Red Bulls.


DC United a arata din nou ca terenul propriu ii ofera incredere foarte mare si poate obtine rezultate notabile, cum a fost cazul victoriei cu 2-1 din etapa trecuta, cand in capitala a venit Minnesota United. Atunci Segura si Mattocks au fost cei care au iesit in evidenta si au fost aplaudati de de cei peste 16 000 de fani veniti sa o sustina pe DC. A urcat pe locul 7 in Conferinta de Est, cu doua lungimi mai putine decat Montreal Impact, ultima echipa care se afla pe loc de playoff, avand si un meci mai putin. In acelasi timp, Wayne Rooney a tras echipa mult dupa el, pe langa faptul ca mereu face culoar de gol pentru colegii sai, se prezinta fizic foarte bine si pare sa fie la prima tinerete.

Echipa probabila: Bill Hamid - Oniel Fisher, Kofi Opare, Steve Birnbaum, Joseph Mora - Russell Canouse, Chris Durkin - Paul Arriola, Luciano Acosta, Ulises Segura — Wayne Rooney 


New York Red Bulls are noroc daca poate castiga Conferinta de Est si zic asta pentru ca are un punct avans in fruntea clasamentului, dar si un meic in plus jucat fata de rivala Atlanta United, iar forma de oment nu este in favoarea ei. Daca adversara s-a impus in ultima etapa, ea nu poate spune acelasi lucru despre meciul pe care l-a disputat celor de la Montreal Impact, suferind a saptea infrangere stagionala, 0-3. Intr-adevar, tehnicianul “taurilor” trebuie sa gaseasca repede solutia si sa remedieze problema, deoarece New York Red Bulls va juca din nou in deplasare si aceasta este postura unde are probleme foarte mari, cel putin cinci din aceste sapte rezultate negative au venit cu NYRB jucand pe terenul altor echipe.

Echipa probabila: Luis Robles - Michael Murillo, Aaron Long, Tim Parker, Kemar Lawrence - Tyler Adams, Sean Davis - Marc Rzatkowski, Kaku, Danny Royer - Bradley Wright-Phillips 


Daca vorbim despre avantajul moral atunci New York Red Bulls are toate motivele sa se gandeasca din nou la un rezultat pozitiv, ea nefiind invinsa de United de peste doi ani. Totusi, forma gazdelor este una buna, faptul ca Rooney&Co. are din nou statut de echipa gazda ma face sa cred ca putem avea cel putin un gol din partea acestora. De astfel, sase din ultimele sapte meciuri jucate pe “Robert F. Kennedy Memorial Stadium” au fost victorii ale celor de la DC United.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.57
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 2 / 34
Calcul:
-647 RON
ROI:
-7.6 %
Pariuri:
1800 / 34 / 1116
Calcul:
-9 747 RON
ROI:
+1.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 85
49 / 2 / 34
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2954
1800 / 34 / 1116
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
1X
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide