Daniil Medvedev — Roberto Bautista: pronosticuri Tenis ATP Miami

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Medvedev vs. Bautista.

Joi, 01/04/2021, nu mai devreme de ora 03:30, Daniil Medvedev si Roberto Bautista-Agut vor juca in faza sferturilor de finala a turneului ATP de la Miami (Statele Unite, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.28 @ Daniil Medvedev vs. 3.70 @ Roberto Bautista-Agut.

DANIIL MEDVEDEV (#2 ATP)

Nu trecuse de faza optimilor de finala de la Miami Open in precedentele doua participari si a avut ceva batai de cap si la aceasta editie, in special in turul al treilea cu tanarul si talentatul australian Alexei Popyrin (7-6 6-7 6-4); in cea de a doua runda a avut mai degraba un meci de antrenament cu veteranul asiatic Yen-Hsun Lu (6-2 6-2), iar in “optimi” a trecut de americanul de culoare Frances Tiafoe (6-4 6-3). Per total prima minge de serviciu a rusului a fost din nou la inaltime, suferind un pic pe cea de a doua!

  • VICTORII Medvedev vs. Bautista: nici o victorie

ROBERTO BAUTISTA (#12 ATP)

Va implini peste aproximativ doua saptamani varsta de treizeci si trei de ani, are multe multa experienta la cel mai inalt nivel si gratie rezultatelor obtinute pana acum si-a egalat cea mai buna performanta de pe asfaltul Masters-ului de la Miami! Ibericul a beneficiat de “walkover” in turul al doilea, dupa abandonul sud-africanului Lloyd George Harris, apoi au urmat pentru el doua meciuri de trei seturi atat cu neamtul Jan-Lennard Struff (4-6 6-3 6-2), cat si cu gigantul american John Isner (6-4 4-6 7-6).

  • VICTORII Bautista vs. Medvedev: 6-3 6-4 (Chennai, 2017, hard outdoor), 1-6 6-4 6-3 (Cincinnati Masters – New York, 2020, hard outdoor)

Daniil Medvedev – Roberto Bautista: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe un “over” la game-uri pentru ca sovieticul inca ne-a aratat slabiciuni pe cea de a doua minge de serviciu, iar ultimul si cel mai recent meci direct a fost castigat de iberic tocmai pentru ca acesta a fructificat aceasta mare slabiciune a adversarului, atacand uneori decisiv sau atragandu-l alteori pe Daniil Medvedev in schimburi lungi de mingi, in care ajungea sa faca erori nefortate! Roberto Bautista n-are nici pe departe eficienta primului serviciu pe care-o are rusul, la cei aproape doi metri pe care-i masoara, nici forta cu care principalul favorit al turneului poate trimite atat pe forehand, cat si pe rever, dar compenseaza printr-o buna deplasare in teren, prin plasamentul serviciului de multe ori spre exterior si totodata prin capacitatea de a-si pastra cumpatul cand are de salvat mingi de break. Ramane de vazut care va fi deznodamantul acestei partide, dar cel putin pentru moment, Roberto Bautista-Agut are de partea lui avantajul moral de a se fi impus in ambele meciuri directe si e un adversar incomod.

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
15 / 3 / 26
Calcul:
-1 540 RON
ROI:
-35.0 %
Pariuri:
264 / 17 / 206
Calcul:
-1 827 RON
ROI:
-3.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 44
15 / 3 / 26
Calcul:
ROI: -0.4 %
Pariuri: 487
264 / 17 / 206
Calcul
ROI: -3.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 20,5 game-uri în meci