Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Daniil Medvedev – Richard Gasquet: pronosticuri Tenis ATP St. Petersburg

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Medvedev vs. Gasquet.

Miercuri, 14/10/2020, nu mai devreme de ora 18:30, Daniil Medvedev si Richard Gasquet vor juca in runda inaugurala a turneului ATP World Tour de la St. Petersburg (Rusia, hard indoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.10 @ Daniil Medvedev vs. 6.35 @ Richard Gasquet!

DANIIL MEDVEDEV (#6 ATP)

Nu vine dupa un asa-zis sezon de zgura prea bun, dupa ce a pierdut inca din primul tur atat la Hamburg, cat si la Roland Garros; cu toate astea, este campionul en-titre de la Sankt Petersburg si are ceva puncte de aparat! De departe putem afirma despre tenismenul rus ca prefera suprafetele rapide, toate titlurile pe care le are in palmares fiind obtinute ba pe hard outdoor (Sydney, Winston Salem, Cincinnati, Shanghai), ba pe hard indoor (Tokyo, Sofia, Sankt Petersburg). Se mai poate lauda si cu o semifinala pe asfaltul de la US Open, in aceasta perioada oficiala post-pandemie de coronavirus.

  • VICTORII Medvedev vs. Gasquet: nici o victorie

RICHARD GASQUET (#53 ATP)

Au trecut nu mai putin de unsprezece ani de la prima si singura participare a francezului la ATP Sankt Petersburg, perioada cand ceda duelul cu vestitul Marat Safin dupa un meci spectaculos in primul tur! Ajuns la treizeci si patru de ani, “Richou” n-a mai reusit performante notabile in ultimele doua sezoane, dar se simte bine pe hard indoor si in continuare poate pune probleme in special gratie acelui rever executat cu o singura mana care l-a ajutat sa castige atatea si atatea meciuri de-a lungul carierei.

  • VICTORII Gasquet vs. Medvedev: 6-0 6-3 (Montpellier, 2018, hard indoor)

Daniil Medvedev – Richard Gasquet: Cote la pariuri si predictii pariuri

Suprafata de joc de la Sankt Petersburg – desi hard indoor – nu este dintre cele mai rapide, iar acest aspect poate echilibra un pic balanta si diferenta valorica dintre cei doi! Daniil Medvedev poseda un serviciu mai bun si lovituri mai puternice, in timp ce Richard Gasquet prefera mai degraba schimburile mai lungi generate si de o suprafata de joc ceva mai lenta. Per total ma astept ca rusul sa transeze disputa in favoarea lui, dar nicidecum cu un scor “fulger”. La fel s-a intamplat si la editia de anul trecut cand favoritul gazdelor trecea de Evgeny Donskoy (7-5 6-3), Andrey Rublev (6-4 7-5) sau Egor Gerasimov (7-5 7-5) ce-i drept in minim de seturi, dar cu “over” la game-uri.

 

Bonus500 RON
Pariaza
2.10
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
24 / 2 / 18
Calcul:
-183 RON
ROI:
-4.2 %
Pariuri:
131 / 7 / 86
Calcul:
+444 RON
ROI:
+2.0 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 44
24 / 2 / 18
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 224
131 / 7 / 86
Calcul
ROI: +2.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Medvedev & peste 19,5 game-uri în meci