Daniil Medvedev – Alexander Zverev: pronosticuri Turneul Campionilor

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Medvedev vs. Zverev.

Daniil Medvedev – Alexander Zverev: pronosticuri Turneul Campionilor

Vineri (15/11/2019), nu mai devreme de ora 22:00, Daniil Medvedev si Alexander Zverev isi vor disputa ultimul meci din “Grupa Andre Agassi” @ “Turneul Campionilor” de la Londra (hard indoor).

DANIIL MEDVEDEV (#4 ATP)

Are cele mai mici sanse la calificare, deoarece depinde foarte mult si de rezultatul celuilalt meci din grupa, dar si pentru ca va avea un adversar obligat de asemenea sa castige si in fata caruia are un oarecare complex. Medvedev a pierdut atat cu Stefanos Tsitsipas (6-7 4-6), cat si cu Rafael Nadal (7-6 3-6 6-7), intr-un meci pe care doar el stie cum a putut sa-l piarda de la un avantaj de 5-1 in decisiv si minge de meci la un moment dat! Rusul a parut in multe moment cu mintea in alta parte in acest ultim meci: a facut o sumedenie de greseli de picior la serviciu (“foot foult”), s-a certat cu antrenorul, s-a certat cu arbitrii, s-a certat cu publicul si in cele din urma a pierdut un meci pe care-l avea in mana (chiar marele Nadal declara la final ca nu stie cum a reusit sa castige si ca la un moment dat deja se resemnase cu gandul ca in cinci minute va fi la vestiar, eliminat). Din punctul meu de vedere, moralul lui Daniil este la pamant si nici din punct de vedere fizic nu arata foarte bine, astfel ca-i dau putine sanse si cu Zverev!

VICTORII Medvedev vs. Zverev: 6-4 6-1 (Shanghai, 2019, hard outdoor)

STATISTICA Medvedev vs. Nadal: 21 asi | 2 duble greseli | 2/6 mingi de break fructificate | 41 lovituri direct castigatoare | 40 greseli nefortate | 5/9 mingi de break salvate

ALEXANDER ZVEREV (#7 ATP)

Calificarea in semifinale depinde doar de el. Dupa un start lansat in care l-a umiliat de-a dreptul pe Rafael Nadal (6-2 6-4), neamtul n-a mai repetat prestatia buna si-n meciul cu Stefanos Tsitsipas (3-6 2-6) pe care l-a pierdut in aceeasi maniera pe care-l castigase pe precedentul! E drept, grecul face pana acum turneul vietii, jocul practicat de el pare sa se fi pliat cel mai bine la suprafata de joc de la Londra, dar chiar si asa, inconstanta din tenisul lui “Sacha” pare a fi in concordanta cu cea din tot sezonul regulat. Zverev are unul dintre cele mai complexe jocuri la ora actuala, poate invinge pe oricine si a demonstrat-o cu varf si indesat la precedenta editie Nitto ATP Finals pe care a castigat-o fara prea mari probleme. A declarat dupa meciul cu Tsitsipas ca aceasta infrangere l-a “trezit”, ca adversarul a jucat mult mai bine si ca va lucra la punctele constructive din jocul sau pana la ora meciului decisiv pentru calificare.

VICTORII Zverev vs. Medvedev: 6-3 7-5 (St. Petersburg, 2016, hard indoor), 6-2 6-4 (Washington, 2017, hard outdoor), 6-4 1-6 7-6 (Miami, 2018, hard outdoor), 6-3 6-2 (Toronto, 2018, hard outdoor)

STATISTICA Zverev vs. Tsitsipas: 5 asi | 2 duble greseli | 0/1 mingi de break fructificate | 17 lovituri direct castigatoare | 18 greseli nefortate | 4/7 mingi de break salvate

Daniil Medvedev – Alexander Zverev: Cote la pariuri si predictii pariuri

Criteriile de departajare la “Turneul Campionilor” sunt urmatoarele: rezultatul meciului direct la egalitate intre doi jucatori – respectiv setaveraj (procentaj de seturi castigate) si gameaveraj (procentaj de game-uri castigate), atunci cand trei dintre participanti sunt la egalitate!

In acest moment, scenariile ar fi urmatoarele:

daca Zverev castiga cu Medvedev in minim de seturi, atunci e 100% calificat in semifinale, indiferent de rezultatul meciului dintre Nadal si Tsitsipas;

daca Zverev castiga cu Medvedev in trei seturi, Nadal trebuie sa castige meciul cu Tsitsipas in minim de seturi si ulterior se va trece la departajarea gameaveraj;

daca atat Zverev, cat si Nadal isi pierd meciurile, atunci chiar si Medvedev are sanse de calificare (scenariul ideal pentru rus ar fi ca Nadal sa piarda in doua seturi si el sa castige in doua seturi).

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.86
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
34 / 0 / 28
Calcul:
-510 RON
ROI:
-8.2 %
Pariuri:
225 / 11 / 162
Calcul:
-263 RON
ROI:
-0.7 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 62
34 / 0 / 28
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 401
225 / 11 / 162
Calcul
ROI: -0.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Alexander Zverev
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide