Danemarca - Ungaria. Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda o partida din fotbalul feminin, la o cota de 1.57

Danemarca - Ungaria. Pontul lui IulianGGMU

Fotbalul feminin vine cu partide interesante, iar marti seara, de la ora 19:00 selectionata din Danemarca primeste vizita Ungariei, in Grupa a-4-a din preliminariile europene pentru Cupa Mondiala

Sondegaard&Co. sunt obligati sa castige

Grupa a 4-a este dominata de nationale nordice, inaintea Danemarcei, care ocupa locul al doilea, se afla Suedia, cu trei puncte peste. Cunoscute pentru performantele inregistrate de-a lungul timpului, cele doua au un avans considerabil fata de urmatoarele trei clasate, singura necunoscuta fiind ordinea in clasament. Trupa lui Lars Sondergaard este pe locul 12 in lume, insa, se pare ca a atins un nivel bun de joc, in 2017 reusind sa joaca finala Campionatului European, pe care a pierdut-o. Principala problema a danezelor se pare ca este Cupa Mondiala, unde nu s-au mai calificat din 2007, atunci cand erau elimnate inca din faza grupelor.

Ungaria, prea modesta pentru a tine pasul cu primele doua din grupa

Elevele Edinei Marko au inceput constiente din start ca le este aproape imposibil sa tina pasul cu echipele favorite sa castige grupa, Ungaria reprezentand o nationala cu performante mai mult decat modeste. Pana in prezent nu a reusit sa se califice la vreun turneu major si nici nu avea cum sa reuseasca acest lucru, cand singura victorie din grupa a venit in fata celei mai slabe echipe, Croatia, pe care a intalnit-o in prima jumatate a lunii aprilie.

De data aceasta pleaca din nou cu sansa a doua, fotbalul propus de Suedia si Danemarca este cu doua clase peste al Ungariei. Diferenta de atitudine si-a pus amprenta asupra meciurilor din aceasta grupa, cand Henrietta Csiszar si colegele ei, au pierdut cu 1-4 si 0-5, cele doua meciuri cu Suedia, iar in turul impotriva danezelor au pierdut cu un neverosimil 1-6.

Danemarca este obligata sa castige la scor

Daca ocupa locul al doilea in grupa, singura batalie pe care o da acum este sa termine intre cele mai bine patru clasate echipe de pe locul secund, oportunitatea unei asemenea clasari este imensa. Aceste echipe vor merge la baraj, unde invingatoarea va merge la Cupa Mondiala. Daca in tur a fost 6-1, danezele sunt acum obligate sa castige pentru a urca in acest clasamentul echipelor de pe locul secund, deoarece sunt in afara locurilor de playoff, dar un succes le poate aduce cel putin pe locul al treilea

Daca este sa rezum acest meci intr-o propozitie, aceasta ar fi: victorie la scor pentru Danemarca! Asa cum s-a vazut si in tur, danezele sunt la un alt nivel, au jucat finala Campionatului European din 2017 si nu cred ca acum isi permit sa rateze cel putin locurile de playoff, in incercarea de a merge din nou la Cupa Mondiala, trofeu pentru care nu au mai avut ocazia sa joace din 2007.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.57
Logoul casei de pariuri Betfair - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
50 / 2 / 33
Calcul:
-519 RON
ROI:
-6.1 %
Pariuri:
1798 / 34 / 1114
Calcul:
-9 671 RON
ROI:
+1.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 85
50 / 2 / 33
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2950
1798 / 34 / 1114
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
peste 3,5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide