Danemarca - Tara Galilor. Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda partida dintre Danemarca si Tara Galilor, din Liga Natiunilor, la o cota de 1.58.

Danemarca - Tara Galilor. Pontul lui IulianGGMU

Duminica, incepand cu ora 19:00, Deniz Aytekin va fluiera startul meciului dintre Danemarca si Tara Galilor, din cadrul Diviziei B, Grupa 4-a. Infruntarea va avea loc pe Ceres Park, terenul celor de la Aarhus.


Danemarca este o echipa cu caracter si acest lucru s-a vazut la mijlocul acestei saptamani, cand in urma unui conflict in ceea ce priveste drepturile de comercializare, jucatorii danezi au fost informati de sindicat sa nu joace in amicalul pe care nordicii l-au avut la Trnava, contra Slovaciei. Zis si facut, iar Danemarca a fost reprezentata de echipa de futsal si jucatori din a treia divizie, scorul fiind unul pe masura, 0-3. In situatie normala erau diferite lucrurile si lucrul acesta s-a vazut la Cupa Mondiala, Kasper Schmeichel si colegii sai au parasit competitia inca din optimi, insa, fara sa piarda in timpul regulamentar. A fost 1-2 dupa executarea loviturilor de la 11m si Croatia reusea sa joace atunci finala. 


Echipa probabila: Schmeichel – Dalsgaard, Zanka, Kjaer, Larsen – Christensen, Delaney – Braithwaite, Eriksen, Sisto - Cornelius 


Tara Galilor are toate motivele sa se gandeasca la un rezultat mare, succesul insularilor ii face lideri detasati in Grupa 4. Cu Gareth Bale principalul om de atac, echipa antrenata acum de legendarul Ryan Giggs, a reusit ca in urma cu doar cateva zile sa faca instructie cu Irlanda, scorul a fost atunci 4-1. Pe de alta parte este si un plus de valoare, dar in acelasi timp este stiut aportul publicului atunci cand o.nationala de genul joaca pe teren propriu. Mai mult, in rol de echipa oaspete pare sa se simta bine, Tara Galilor in ultimii doi ani a luat o singura data doua goluri si atunci din partea Frantei, scorul fiind 0-2, meciul avand loc in luna noiembrie a anului 2017.


Echipa probabila: Hennesey – Roberts, Mephan, Williams, Davies – Allen, Ampadu, Lawrence, Ramaey, Brooks - Bale 


Ajunsi la un acord cu Federatia, jucatorii echipei gazda probabil ca vor juca in nota obisnuita. Din 11 meciuri disputate in acest an, doua s-au terminat cu cel putin trei goluri inscrise. Mergand pe firul evenimentelor si cunoscand stilul adoptat de nordici, slabe sanse sa speram la un meci spectaculos. In situatia de data, astept o implicare peste medie a jucatorilor echipei gazda, in dorinta de a demonstra ca au dreptate in conflictul recent iscat si cred ca vor tine atacul galez departe de poarta lui Kasper Schmeichel.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.58
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
46 / 2 / 32
Calcul:
-636 RON
ROI:
-8.0 %
Pariuri:
1784 / 34 / 1108
Calcul:
-9 833 RON
ROI:
+1.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 81
46 / 2 / 32
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2932
1784 / 34 / 1108
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Sub 2,5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide