Danemarca — Bosnia: ponturi pariuri amicale internaționale

Expertul Legalbet - Cristian Mihală - vă oferă predicția sa pentru partida amicală Danemarca – Bosnia- Herțegovina.

Danemarca - Bosnia se joacă, duminică, de la 19:00, și reprezintă ultimul test al nordicilor înainte de startul EURO 2020.  Repartizată într-o grupă cu Belgia, Rusia și Finlanda, Danemarca așteaptă cu mari speranțe turneul final din această vară și a ales să dispute un amical cu o formație pe care n-a mai învins-o din 1997.

Danemarca: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Danemarca e clasată pe locul 10 în clasamentul FIFA și ajunge la ora Euro 2020 în formă, o singură echipă reușind să o învingă de la începutul lui 2020 și până în prezent – Belgia, chiar adversara din Grupa B a Euro 2020, în fața căreia a pierdut de două ori în Liga Națiunilor (2-4 și 0-2).

8 victorii, două remize și două înfrângeri a strâns Danemarca în ultimele 12 partide. 

Ultimul meci al danezilora fost amicalul cu Germania de la începutul lunii, încheiat cu o remiză, scor 1-1.

În partidele amicale disputate pe teren propriu, Danemarca merge excelent, cu o serie de 10 partide fără înfârngere (8 victorii, două egaluri) și cu doar două goluri primite în această perioadă.

  • Danemarca, echipa probabilă: Schmeichel - Wass, Kjaer, Christensen, Maehle - Hojbjerg, Delaney; Skov Olsen, Eriksen, Braithwaite - Poulsen;

Bosnia-Herțegovina: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Bosnia este într-o situație diametral opusă, fiind în cea mai neagră serie fără victorie din istorie, de 12 partide (6 înfrângeri, 6 egaluri). 

Echipa lui Ivaylo Petev n-a marcat în ultimele trei partide disputate (0-0 cu Muntenegru, 0-1 cu Franța și 0-0 cu Costa Rica), iar în cele 12 meciuri consecutive fără victorie a reușit o singură dată să înscrie mai mult de un gol (2-2 cu Finlanda). 

Clasată pe locul 55 în clasamentul FIFA, Bosnia pare victimă sigură în meciul de duminică seară, însă are de partea ei palmaresul în partidele amicale disputate în deplasare, cu 5 victorii, 3 egaluri și o singură înfrângere în ultimele 9 partide. Ultima victorie datează însă din 2018 (3-1 în fața Coreei de Sud), când Bosnia avea rezultate mult mai bune.

  • Bosnia-Herțegovina, echipa probabilă: Sehic - Jovicic, Ahmedhodzic, Hadzikadunic - Todorovic, Hadziahmetovic, Danilovic, Besirovic, Civic - Demirovic, Prevljak;

Danemarca - Bosnia: Cote la pariuri și pronostic

Danemarca e favorită certă în meciul de duminică seară și are o cotă de doar 1,36 pentru o victorie. Egalul are cotă 5,00, în timp ce un succes al Bosniei are cotă 10,00. 

E greu de crezut că Bosnia poate reuși surpriza, mai ales că vorbim despre un meci care are în față turneul final Euro 2020 și concentrarea jucătorilor e la cel mai înalt nivel, în timp ce oaspeții așteaptă vacanța. 

Rămâne de văzut dacă Danemarca va aborda meciul cu echipa tip sau dacă Kasper Hjulmand va alege să ofere șansa mai multor reserve să joace înainte de turneul final. Indiferent de formula folosită, mă aștept ca Danemarca să reușească să se impună și să înscrie de cel puțin două ori în meci. 

Predicție: Victorie Danemarca și peste două goluri în meci, la o cotă de 1,68, la Superbet.

 

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
6 / 0 / 8
Calcul:
-317 RON
ROI:
-22.6 %
Pariuri:
84 / 1 / 63
Calcul:
-399 RON
ROI:
-2.7 %
Cristian Mihala

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 20
6 / 0 / 8
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 155
84 / 1 / 63
Calcul
ROI: -2.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
1 și 2+