Danemarca — Austria: pont pentru un meci din preliminariile Campionatului Mondial

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din preliminariile Campionatului Mondial, la o cotă de 1.83.

Meciul Danemarca - Austria este programat marți, 12 octombrie, de la ora 21.45 pe stadionul Parken din Copenhaga.

Danemarca - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Danemarca este echipa europeană cu cel mai bun parcurs în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022. Danezii au adunat 7 victorii din 7 meciuri și au un golveraj fantastic, 26-0. Echipa antrenată de Hjumland are 7 succese în ultimele 8 partide. Singurul eșec din această perioadă a venit în semifinala Euro 2020, în care a fost răpusă de Anglia după un adevărat thriller. În ultimele 2 meciuri, nordicii au defilat. 5-0 cu Israel și 4-0 în Moldova au avut 7 marcatori. Doar căpitanul Kjaer și aripa Skov Olsen au dat câte 2 goluri în aceste partide. Danemarca are o echipă foarte solidă, iar un succes cu Austria ar asigura prezența pentru a doua oară consecutiv la turneul final al Campionatului Mondial. 

Austria - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Dacă danezii sunt foarte aproape de calificare, austriecii sunt ca și eliminați după o serie de rezultate slabe. Înfrângerea cu 5-2 din septembrie în Israel a provocat un adevărat scandal la Viena, iar selecționerul Franco Foda este ținut pe bancă doar de posibilitatea matematică de calificare în baraj. 0-1 acasă cu Scoția a adâncit prăpastia dintre echipă și fani, după un Campionat European destul de bun. Austria trebuie să dea lovitura la Copenhaga în fața invincibililor danezi pentru a mai avea o mica speranță de revenire la un turneu final al Campionatului Mondial după 24 de ani. Exact ca și România, austriecii așteaptă o prezență între cele mai bune echipe din lume din 1998. Cu nu mai puțin de 9 accidentați, între care golgheterul Arnautovic, fundașii Dragovic și Ulmer, dar și mijlocașii Schlager sau Baumgartlinger, selecționerul Foda are puține șanse în Danemarca.

Danemarca - Austria Cote la pariuri si ponturi pariuri

Danemarca este marea favorită a acestei întâlniri, iar un succes al nordicilor deschide porțile calificării la un nou Mondial. Austriecii au foarte multe absențe și șansele de calificare sunt doar teoretice. În 6 din ultimele 8 partide, danezii au câștigat în meciuri cu multe goluri. De aceea, pontul meu pentru acest meci este: Victorie Danemarca și peste 1.5 goluri. Betano oferă o cotă bună pentru această alegere: 1.83.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
14 / 0 / 7
Calcul:
+332 RON
ROI:
15.8 %
Pariuri:
129 / 5 / 116
Calcul:
-1 805 RON
ROI:
-7.2 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 21
14 / 0 / 7
Calcul:
ROI: +0.2 %
Pariuri: 250
129 / 5 / 116
Calcul
ROI: -7.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie Danemarca și Peste 1.5 goluri
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde