Dallas Stars vs Edmonton Oilers: ponturi și pronosticuri hochei pe gheață NHL 24.04.2024

Acțiune

Expertul Legalbet, IulianGGMU, vă recomandă o partidă de hochei pe gheață din NHL, la o cotă de 1.75.

Vineri, de la ora 03:30, ora României, Dallas Stars și Edmonton Oilers vor fi rivale în cadrul primului duel din semifinalele campionatului nord-american de hochei pe gheață.

Dallas Stars

  • Evoluția lui Dallas Stars a fost demnă de o favorită la ridicarea titlului. Nu a transpirat foarte mult nici în sferturile de finală, acolo unde a eliminat-o pe Colorado Avalanche.

  • Șase meciuri au fost suficiente pentru ca Dallas Stars să meargă în semifinale. 2-1 după prelungiri a fost scorul meciului care a decis soarta confruntărilor cu Avalanche.

  • În optimile de finală, Dallas a avut o confruntare mult mai dificilă pentru că în fața ei a stat Vegas Golden Knights. A avut nevoie de meci decisiv, 4-3 fiind scorul întâlnirilor din optimi.

Echipă probabilă:

Oettinger – Heiskanen, Harley – Stankoven, Johnston, Benn

Antrenor: DeBoer P.

Edmonton Oilers

  • Evoluția lui Edmonton Oilers nu este surprinzătoare. Și-a depus candidatura la titlu încă din timpul sezonului regular, atunci când a reușit câteva rezultate foarte bune.

  • În optimile de finală a avut nevoie de cinci meciuri pentru a-și asigura calificarea. 4-1 la general a fost scorul în disputele cu Los Angeles Kings. 

  • Vancouver Canucks s-a dovedit un adversar mult mai dificil și care putea oricând să se declare învingătoare. Până la urmă insistența în ofensivă i-a adus victoria cu 4-3 la general, 3-2 în meciul 7, chiar când juca pe terenul adversarului.

Echipă probabilă:

Skinner – Bouchard, Ekholm – Hyman, McDavid, Nugent-Hopkins

Antrenor: Knoblauch K.

Dallas Stars – Edmonton Oilers: cote la pariuri și pronosticuri

Mi-a plăcut foarte mult replica pe care Dallas a ținut s-o ofere lui Edmonton Oilers în cele trei meciuri directe din sezonul actual. Au fost două victorii în timpul regulamentar și un eșec suferit după disputarea prelungirilor. În contextul actual cred că statutul de gazdă este important, iar după rezultatele obținute, Dallas are toate șansele să înceapă cu dreptul.

Prin intermediul Legalbet.ro descoperi avancronici pariuri sportive din toate ramurile, cât și bilete fotbal, cota 2 zilnică pe care le poți plasa la cele mai bune case de pariuri licențiate în România. Pariază responsabil!

Ponturi
Victorie Dallas Stars inclusiv în prelungiri
Cf
Cote
1.75
Ponturi pentru Hochei Ponturi pentru NHL
Va fi acest pariu castigator?
Victorie Dallas Stars inclusiv în prelungiri
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token