Dallas Mavericks vs Washington Wizards
Incheiat

Dallas Mavericks vs Washington Wizards: ponturi NBA 13.02.2024

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Dallas Mavericks - Washington Wizards, din NBA.

Luni noaptea, de la ora 03:30, in “American Airlines Center”, avem meciul Dallas Mavericks - Washington Wizards, din NBA.

Dallas Mavericks - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Dallas Mavericks a facut cateva schimbari de lot, iar lucrurile arata mult mai bine acum. Cu aceste modificari, Dallas a trecut de Oklahoma City Thunder, scor 146-111, pentru a ajunge la patru victorii consecutive. Doncic a bifat 32 de puncte, 9 pase si 8 recuperari, Irving a contribuit cu 25 de puncte, 8 pase si 6 recuperari, pentru ca Gafford sa incheie disputa cu 19 puncte, 9 recuperari in doar 17 minute pe parchet. 58.2% din actiune pentru Mavericks.

Washington Wizards - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Washington Wizards continua sa cedeze absolut orice intalnire pe final. S-a intamplat si in confruntarea cu Philadelphia 76ers, scor 113-119. Jones a dat 25 de puncte, 9 pase si 3 recuperari, Avdija a inregistrat 21 de puncte, 13 recuperari si 5 pase, in timp ce Kuzma a ajutat cu 21 de puncte, 5 pase si 3 recuperari. Poole a trecut peste cosmarul de meci cu 0 puncte, dar cifrele sale raman groaznice.

Dallas Mavericks -  Washington Wizards: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Gafford este fata in fata cu fosta sa echipa si probabil va ajunge de multe ori la linia de libere. Asta pentru ca Wizards se apara groaznic contra unui centru dinamic. Doncic are in sfarsit piesele care-i lipseau, iar linia asta nu este una deloc exagerata. Ar trebui sa ne asteptam sa vedem cum Dallas marcheaza seara de seara peste 120 de puncte. Atata timp cat toata lumea este sanatoasa, ofensiva gazdelor va fi in permanenta la inaltime. 

Ponturi
Dallas Mavericks peste 128,5 puncte
Cf
Cote
1.57
Ponturi pentru Baschet Ponturi pentru NBA
Va fi acest pariu castigator?
Dallas Mavericks peste 128,5 puncte
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token