Alege turneul
Dallas Mavericks vs Atlanta Hawks
Incheiat

Dallas Mavericks vs Atlanta Hawks: ponturi NBA 05.04.2024

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Dallas Mavericks - Atlanta Hawks, din NBA.

Joi noaptea, de la ora 02:30, in “American Airlines Center”, avem meciul Dallas Mavericks - Atlanta Hawks, din NBA.

Dallas Mavericks - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Dallas Mavericks si-a vazut seria de sapte victorii consecutive intrerupta la Golden State Warriors, scor 100-104. Evident, a fost si cea mai modesta prestatie ofensiva din partea celor de la Dallas in ultima perioada. Doncic a inregistrat un triple-double, cu 30 de puncte, 12 recuperari si 11 pase, dar a fost cam absent in a doua jumatate a meciului. Irving a contribuit cu 27 de puncte, 2 pase si o recuperare, pentru ca Washington sa ajute cu 20 de puncte, 5 recuperari. 

Atlanta Hawks - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Atlanta Hawks se afla pe locul 9 in Est si singura intrebare este daca va termina pe aceasta pozitie sau va face rocada cu Bulls la locul 10. Hawks au sase victorii in ultimele sapte meciuri, precedentul succes venind contra celor de la Atlanta Hawks, acasa, scor 121-113. Johnson a bifat un triple-double, cu 28 de puncte, 14 recuperari si 11 pase, Hunter a dat 26 de puncte, 7 recuperari si 4 pase, in timp ce Murray a incheiat seara cu 24 de puncte, 11 pase si 4 recuperari. 

Dallas Mavericks - Atlanta Hawks: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Ultima disputa dintre cele doua formatii a fost incredibila, victorie pentru Dallas cu 148-143. A fost meciul de referinta pentru Doncic, care a bifat 73 de puncte. Oaspetii traverseaza o forma buna, insa si Dallas merge excelent, in ciuda esecului de la GSW. Mavs inca au mari emotii in a prinde play-off-ul in Vest, deci investitia de energie va fi mare. Iar noi vom profita cu un pariu pe over la puncte. 

Ponturi
Peste 224,5 puncte
Cf
Cote
1.50
Ponturi pentru Baschet Ponturi pentru NBA
Va fi acest pariu castigator?
Peste 224,5 puncte
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token