Dallas Mavericks — Houston Rockets
Incheiat

Dallas Mavericks — Houston Rockets: ponturi NBA 29.11.2023

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Dallas Mavericks - Houston Rockets, din NBA.

Marti noaptea, de la ora 03:30, in “American Airlines Center”, avem meciul Dallas Mavericks - Houston Rockets, din NBA.

Dallas Mavericks - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Dallas Mavericks a pierdut trei dintre ultimele patru partide, asta in ciuda unui start foarte bun de sezon. Precedentul esec a venit in deplasarea de la Los Angeles Clippers, scor 88-107. Doncic s-a accidentat la un deget, dar tot a pus 30 de puncte, 4 pase si 3 recuperari. Irving a bifat 26 de puncte, 6 recuperari si 3 pase, in timp ce Hardaway a contribuit cu 12 puncte, 3 recuperari. Nimeni altcineva n-a reusit mai mult de doua cosuri. Absenta lui Lively se cunoaste pe ambele faze ale jocului pentru Dallas.  

Houston Rockets - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Houston Rockets are a doua cea mai buna defensiva din NBA, cu o medie de 106.8 puncte incasate. Lucru la care nu te-ai fi asteptat la startul stagiunii. Sunt doua victorii la rand, iar in amandoua Rockets n-au incasat 100 de puncte. Nu e de mirare insa, pentru ca au fost meciuri pe teren propriu, iar acolo Houston a castigat opt partide din noua. Cu Denver Nuggets a fost 105-86, iar Green a dat 25 de puncte, 5 recuperari si 2 pase. Sengun a avut o seara excelenta, cu 21 de puncte, 15 recuperari si 8 pase.  

Dallas Mavericks - Houston Rockets: Cote la pariuri si ponturi pariuri 

Doncic este apt pentru acest meci, iar asta va conta enorm. Pentru ca Dallas trebuie sa-si revina neaparat din aceasta perioada negativa. Problema este ca prea putini jucatori arunca la cos si asta duce la o selectie mai proasta de incercari pentru vedetele Doncic si Irving. Totusi, daca ar fi sa ne gandim, Luka s-a ridicat mereu la nivelul asteptarilor atunci cand Dallas a traversat o perioada mai proasta. Si sa nu uitam ca el are o medie de 30.5 puncte marcate in acest sezon. 

Ponturi
Doncic peste 29,5 puncte
Cf
Cote
1.85
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Doncic peste 29,5 puncte
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token