Dallas Mavericks — Cleveland Cavaliers: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Dallas Mavericks - Cleveland Cavaliers, din NBA.

Vineri noaptea, de la ora 03:30, in “American Airlines Center”, avem meciul Dallas Mavericks - Cleveland Cavaliers, din NBA.

Dallas Mavericks - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Dallas Mavericks au jucat noaptea trecuta contra celor de la Brooklyn Nets si au castigat cu 113-109. Doncic a dat 24 de puncte, 10 recuperari si 8 pase, in timp ce Hardaway a ajutat cu 23 de puncte, 6 recuperari si 2 pase. Luka a fost 7/22 din actiune, iar singurele sale doua cosuri de 2p au venit in ultimele trei minute ale jocului. Chiar si cand nu are seri grozave din punct de vedere al aruncarilor, Doncic se dovedeste de multe ori “clutch”. De remarcat si double-double-ul lui Powell, 12 puncte, 10 recuperari si 5 pase. Dallas a urcat pe locul 5 in Vest, cu 38W - 28L. Porzingis are putine sanse sa evolueze contra celor de la Cavs.

Cleveland Cavaliers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Cleveland Cavaliers au pierdut ultimele noua partide, iar precedentul esec a venit, acasa, contra celor de la Portland Trail Blazers, 105-141. Love a pus 18 puncte, 8 recuperari si 2 pase, Wade a bifat 16 puncte, 5 recuperari, iar Sexton a inregistrat 15 puncte, 4 pase. Cavs au avut o eficienta de doar 40.2% din actiune. Nimic nou fata de evolutiile din acest sezon, unde Cleveland are o eficienta de 45.3%. A revenit Varejao in NBA si a jucat cateva minute cu Portland. Garland se reface inca dupa accidentare si nu va juca impotriva lui Dallas. Cavaliers sunt pe locul 13 in Est, cu 21W - 45L.

Dallas Mavericks - Cleveland Cavaliers: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Cavs sunt o echipa fara chef de joc, dar si cu o constrcutie greoaie si aruncari spre ultimele secunde. Dallas trage tare sa ramana pe loc de play-off si cam poate sa se descurce si fara Porzingis. Cel putin cat mai ramane din sezonul regulat. Doncic poate sa “taie” prin orice aparare si sa-si puna colegii in evidenta daca aruncarea lui nu functioneaza.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
40 / 0 / 26
Calcul:
+908 RON
ROI:
13.8 %
Pariuri:
867 / 31 / 658
Calcul:
-1 920 RON
ROI:
-1.2 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 66
40 / 0 / 26
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1560
867 / 31 / 658
Calcul
ROI: -1.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Dallas Mavericks - 7,5 HA
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde