Dallas Mavericks — Charlotte Hornets
24 martie, 16:03 (EET)
Paul
19 / 0 / 18 / ROI 3.1%

Dallas Mavericks — Charlotte Hornets: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Dallas Mavericks - Charlotte Hornets, din NBA.

Vineri noaptea, de la ora 02:30, in “American Airlines Center”, avem meciul Dallas Mavericks - Charlotte Hornets, din NBA. 

Dallas Mavericks - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Dallas Mavericks l-au avut pe Doncic pe parchet dupa o accidentare, dar tot au pierdut cu Golden State Warriors, scor 125-127. Slovenul a dat 30 de puncte, 17 pase si 7 recuperari, in timp ce Hardy a ajutat cu 27 de puncte, 5 recuperari si o pasa. Wood a contribuit cu 19 puncte, 4 pase si 4 recuperari. Au lipsit Hardaway si Irving, dar ambii s-ar putea sa revina pentru acest meci. Dallas e pe locul 10 in Vest, cu 36W - 37L. 

Charlotte Hornets - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Charlotte Hornets au jucat noaptea trecuta si au cedat clar in fata celor de la New Orleans Pelicans, scor 96-115. Totusi, diferenta nu a fost chiar atat de mare inainte de ultimul sfert. Washington a dat 18 puncte, 2 pase si 2 recuperari, Hayward a inregistrat 12 puncte, 6 pase si 3 recuperari, pentru ca Richards sa incheie seara cu 9 puncte, 14 recuperari si o pasa. Oubre, Smith si Rozier s-au accidentat cu totii in acest duel.

Dallas Mavericks - Charlotte Hornets: Cote la pariuri si ponturi pariuri 

Dallas nu are cum sa piarda acest duel, in care oaspetii nici macar nu vor sti pe cine conteaza. Doncic trebuie sa joace si s-ar putea sa revina Irving. E tot ce conteaza pentru un succes clar al celor de la Mavs. 

Pont
Dallas Mavericks - 8,5 HA
Cf
Cote
1.50
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Dallas Mavericks - 8,5 HA
0%
0 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 0

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde