Dallas Mavericks – Charlotte Hornets: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Dallas Mavericks - Charlotte Hornets. din NBA.

Miercuri noaptea, de la ora 03:30, in “American Airlines Center”, avem meciul Dallas Mavericks - Charlotte Hornets, din NBA.

Dallas Mavericks - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Dallas Mavericks au fost protagonistii unui meci care a intrat in istorie, 124-73 pe terenul celor de la Clippers. A fost prima victorie din sezon pentru Dallas, iar scorul la pauza arata 77-27 pentru oaspeti, cea mai mare diferenta din istoria NBA dupa primele doua sferturi. Doncic a dat 24 de puncte, 9 recuperari si 8 pase, iar Richardson a contribuit cu 21 de puncte, 3 recuperari si 2 pase. Josh este incert inaintea duelului cu Charlotte, dar nu cred ca e ceva grav. Porzingis mai are de asteptat putin pana sa revina pe parchet.

Charlotte Hornets - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Charlotte Hornets era o echipa plictisitoare in stagiunea precedenta (si nu numai), dar parca jocul arata mult mai estetic acum. Hornets au inceput si ei cu doua infrangeri in primele doua partide, insa au castigat ultima disputa, 106-104, acasa, cu Brooklyn Nets. Hayward a dat 28 de puncte, 7 pase si 6 recuperari, in timp ce Rozier a incheiat seara cu 19 puncte, 5 pase si 4 recuperari. Sunt mari asteptari de la Ball, dar deocamdata acesta nu joaca enorm de multe minute si nici nu prea livreaza la potentialul sau. Zeller e absent, iar Monk e dat ca incert.

Dallas Mavericks - Charlotte Hornets: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Aproape un “triple-double” cu Clippers, fara sa stea prea mult pe parchet. Acesta este Luka Doncic, un jucator incredibil. Chiar daca Richardson va fi disponibil cu Charlotte, de la sloven am mari pretentii. Mai ales ca pune aceste cifre fara sa-i functioneze aruncarea de 3p. In singurul meci direct pe care l-a jucat in stagiunea precedenta, Doncic a pus 39 de puncte, intr-o partida care a avut nevoie de prelungiri.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
50 / 2 / 30
Calcul:
+669 RON
ROI:
8.2 %
Pariuri:
761 / 31 / 563
Calcul:
-447 RON
ROI:
-0.3 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 82
50 / 2 / 30
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1355
761 / 31 / 563
Calcul
ROI: -0.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Doncic peste 28,5 puncte
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde