Dabrowski/Xu - King/Srebotnik. Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda meciul dintre prechile Dobrowski/Xu si King/Srebotnik, la o cota de 1.67

Dabrowski/Xu - King/Srebotnik. Pontul lui IulianGGMU

Dupa o zi de refacere, jucatorii angrenati in lupta pentru Wimbledon vor intra din nou in cursa, de aceasta data in toate probleme. Am preferat sa-mi indrept atentia spre un meci din tabloul de dublu femini, acolo unde echipa formata din Gabriela Dabrowski si Yi-Fan Xu, urmeaza sa joace impotriva Vaniei King si a Katarinei Srebotnik.


Gabriela Dabrowski este o jucatoare pe care o vedem foarte des in proba de dublu feminin, acolo unde si-a concentrat deja atentia, castigand trei titluri in 2018. Anul a inceput foarte bine pentru cele doua sportive, reusind sa se impuna pe hard-ul de la Sydney, in conditiile in care au plecat din postura de a treia pereche favorita. Pe aceeasi suprafata, Gabriela alaturi de Ostapenko a mai cucerit un titlu, in Qatar, la Doha, unde au pierdut un singur set, desi au intalnit echipe mai bine cotate decat ele. In fine, sezonul de iarba a inceput foarte bine pentru acest cuplu, s-au reunit inainte de Wimbledon, reusind sa cucereasca Eastboutne, dupa ce au trecut in finala de perechea formata din romancele Irina Begu si Mihaela Buzarnescu.


Vania King nu mai exceleaza de ceva timp in proba de simplu, ultima data cand a jucat un astfel de meci a fost la French Open, acela fiind si singurul din 2018. In schimb, americanca in varsta de 29 de ani a preferat sa se axeze mai mult pe proba de simplu, competite unde in toate turneele pe care le-a onorat cu prezenta nu a reusit rezultate notabile. Jucatoare mai experientata este clar slovena Katarina Srebotnik. Ajunsa la 37 de ani, aceasta ocupa pozitia a 28-a in proba de dublu, reusind si doua titluri in acest. Pana acum a avut noroc, reusind ca in primele doua tururi sa aiba adverare mai slabe cotate, dar chiar si asa lucrurile nu au fost deloc usoare. Dupa un debut fara emotii, trecand in minim de seturi imporiva perechii Japukovic/Khromacheva, a urmat un set decisiv in fata asiaticelor Xan/KumKhum, castigand intr-un final cu 6-3 in decisiv.


Pana acum nu s-au mai intalnit in aceasta formula, dar Gabriela Dabrowski si Xi-Fan Wu au in spate peste un an de cand joaca impreuna, reusind in urma cu un an sa faca sferturi de finala la US Open. Spre deosebire de adversarele lor, care sunt favorite numarul 17, Dabrowski si Wu au luat startul cu a sasea sansa la castigarea trofeului si dupa jocul pe care l-au aratat, cred ca  se pot califica fara probleme.


Le-am vazut putin in meciul trecut, cand s-a vazut foarte clar diferenta de atitudine, contrar faptului ca au jucat si ele set decisiv, dar n-au dat nici macar pentru o secunda impresia ca pot sa piarda partida. La fel s-a intamplat si la Eastbourne, unde Digi Sport a transmis meciul impotriva lui Begu si Buzarnescu, cand  din nou am putut sa vedem ce inseamna sa joci de mai mult timp impreuna.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.67
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
48 / 2 / 32
Calcul:
-566 RON
ROI:
-6.9 %
Pariuri:
1793 / 34 / 1113
Calcul:
-9 871 RON
ROI:
+1.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 82
48 / 2 / 32
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2950
1793 / 34 / 1113
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Dabrowski/Xu castiga
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide