CSKA Sofia - FC Copenhaga. Pontul lui rossonero07

Tipsterul legalbet, rossonero07, recomanda un pariu in cota 1.88 pentru disputa dintre CSKA Sofia si FC Copenhaga din cadrul preliminariilor Europa League.

CSKA Sofia - FC Copenhaga. Pontul lui rossonero07

Ora 20:45 programeaza disputa dintre CSKA Sofia si FC Copenhaga, ce se va desfasura pe stadionul national "Vasil Levski", acolo unde ma astept ca golurile sa vina atat la o poarta, cat si la cealalta.


CSKA Sofia este una dintre cele mai bune echipe ale fotbalului bulgar, ce evolueaza foarte bine pe teren propriu, acolo unde suporterii fac o atmosfera infernala. Bulgarii incearca de ani buni sa revina in grupele competitiilor europene, ultima data jucand in Europa League, in 2010, atunci cand terminau pe ultimul loc, sub Besiktas, FC Porto si Rapid Viena. In acest an, echipa lui Nestor El Maestro si-a inceput aventura inca din primul tur preliminar, eliminand-o mai intai pe Riga, cu ceva emotii, trecand apoi lejer de Admira. CSKA Sofia se afla in mare forma, venind dupa o serie impresionanta de cinci victorii la rand, in acestea reusind sa marcheze 13 goluri.


FC Copenhaga este la randul ei o echipa de top in fotbalul danez, ce dispune de un lot usor mai bun decat al adversarei, insa in aceasta seara va avea o misiune foarte grea, avand in vedere faptul ca va evolua in deplasare. "Leii" se pot lauda cu faptul ca in ultimii 12 ani au luat parte la cupele europene, jucand de patru ori in Liga Campionilor si de sapte ori in Europa League. In acest sezon, echipa lui Ståle Solbakken, ca si adversara sa, a inceput din primul tur al preliminariilor Europa League, trecand de KuPS, invingand-o apoi pe Stjarnan in turul al doilea, castigand cu 7-0 la general. FC Copenhaga se afla de asemenea intr-o forma de zile mari, venind dupa cinci victorii la rand, in care a inscris 15 goluri.


Asadar, avand in vedere faptul ca in teren se vor intalni doua echipe aflate in forma, ce impresioneaza in ofensiva, nu ne putem astepta decat la un singur lucru, si anume ca se va marca la ambele porti.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.88
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
113 / 2 / 79
Calcul:
-1 224 RON
ROI:
-6.3 %
Rossonero07

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri: 194
113 / 2 / 79
Calcul
ROI: -6.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele echipe sa marcheze
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide