CSA – Corinthians: pronosticuri pariuri Brasileirao Serie A

Cu o victorie, Corinthians se poate apropie de podium, obiectivul fixat pentru acest final de sezon.

Joi dimineata, de la ora 02:30, ora Romaniei, pe Estadio Rei Pele, CSA si Corinthians vor fi adversare in etapa cu numarul 29 din Serie A.

CSA: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

In scadere de forma si cu probleme mari pe cap, CSA se afla pe locul 18, cu 26 de puncte. Intre ea si primul loc care se salveaza de la retrogradare sunt patru lungimi, dovada ca presiunea este la ea acasa. Nici jocul de moment nu o avantajeaza,  ea a reusit un singur punct in ultimele patru jocuri avute in campionat. S-a intamplat lucrul acesta dupa un 2-2, tot acasa, in fata celor de la Atletico Mineiro. Totusi, de atunci si pana in prezent au fost alte doua deplasari, ambele meciuri pierdute de catre ea, dar la limita.

  • Echipa probabila: Carlos – Celsinho, Costa, Castan, Carlinhos – Dawhan – Warley, Gomez, Vitor, Apodi – Bueno 

Corinthians: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Recunoscuta pentru simplul fapt ca an de an are drept obiectiv titlul, Corinthians nu a mai castigat in campionat de aproape o luna de zile. Pe 3 octombrie reusea sa castige cel mai recent meci in Serie A Brasileirao, atunci se intampla tot intr-o deplasare, cu cei de la Chapecoense. S-au mai jucat sase meciuri intre timp, infruntari care i-au adus acesteia patru rezultate de egalitate si alte doua infrangeri. De asemenea, are probleme in fata granzilor, cum s-a intamplat si cu putine zile-n urma, cand meciul cu Santos, jucat acasa, s-a terminat 0-0. In rest, faptul ca se afla pe 6, cu 45 de puncte, este si datorita rezultatelor bifate in fata echipelor mai mici.

  • Echipa probabila: Cassio – Fagner, Gil, Manoel, Avelar – Ralf – Pedrinho, Sornoza, Urso, Clayson – Gustavo
  • Suspendat: Mauro Boselli
  • Accidentat: Vagner Love

CSA - Corinthians: Cote la pariuri si predictii pariuri

In meciul tur Corinthians si-a aratat superioritatea, castigand cu 1-0. Este o diferenta reala, chiar daca urmeaza ca joi sa evolueze in deplasare, ea este in continuare favorita.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.67
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
59 / 0 / 45
Calcul:
-1 302 RON
ROI:
-12.5 %
Pariuri:
1878 / 34 / 1172
Calcul:
-11 099 RON
ROI:
-3.6 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 104
59 / 0 / 45
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 3092
1878 / 34 / 1172
Calcul
ROI: -3.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Corinthians castiga oricare repriza
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide