CS Mioveni - FC Arges Pitesti: Ponturi pariuri Liga 2

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda derby-ul Pitestiului, CS MIoveni - FC Arges, la o cota de 1.50

CS Mioveni - FC Arges Pitesti: Ponturi pariuri Liga 2

Derby in Pitesti, de la ora 19:30, pe “Stadionul Municipal”, CS Mioveni primeste vizita lui FC Arges Pitesti, intr-un meci al rundei cu numarul 11 din Liga a 2-a.


CS Mioveni - Informatii generale, echipa probabila


CS Mioveni este pe val, ajutata si de programul mai accesibil de care a avut parte, a reusit ca in ultimele noua meciuri sa obtina sase victorii, un rezultat de egalitate si o singura infrangere, 0-1, in deplasare, cu Poli Timisoara. In etapa trecuta a facut un meci spectaculos la Bacau, trecand cu scor de neprezentare de Aerostar, scorul acelui duel a fost 3-0, Popescu, Cosereanu si Eduard Stoica au fost cei care au adus victoriacu numarul sase a echipei lor. Datorita acestei forme foarte bune, pitestenii au ajuns pe locul 6, cu 19 puncte, avand una dintre cele mai sigure aparari, cu mai putin de un gol primit in fiecare meci.

Rolul de gazda ii vine manusa echipei din Mioveni, dupa cinci etape disputate, a reusit sa-si treaca in cont patru victorii si un rezultatde egalitate, marcand de patru ori mai multe goluri decat numarul celor primite in fata propriilor suporteri.

CS MIoveni: Sima - Alexe, Burnea, Celea, Edi Stoica - Lazar, Mîrzeanu - Radescu, Popescu , Coşereanu - Balint


FC Arges Pitesti - Informatii generale, echipa probabila


Antrenata de Emil Sandoi, FC Arges Pitesti a reusit sa-si impuna punctul de vedere si dupa mai bine de jumatate de tur, a reusit sa ocupe locul al treilea, cu 21 de puncte, cu trei lungimi mai putine decat Sportul Snagov, echipa care s-a instalat pe prima pozitie de ceva etape. “Alb-violetii” au dat o lectie de fotbal si din nou au stiut sa-si gestioneze meciul jucat pe teren propriu, iar disputa avuta contra Petrolului a fost transata repede de pitesteni, scorul acelui duel a fost 3-0. A fost a doua victorie la rand in care Pitesti castiga cu 3-0 in fata propriilor suporteri.

De astfel, problema principala a echipei lui Sandoi vine din deplasare, daca pe teren propriu este echpa cu cel mai bun parcurs, acumuland si cele mai multe puncte, jucand pe terenul altor echipe nu a evoluat la fel de bine. In patru asemenea jocuri, FC Arges a obtinut cinci puncte, luand mereu cel putin cate un gol.

FC Arges: Ureche – Tofan; Visa; Turda; hreniuc; Serbanica – Buleica; panait; Costin Nastasie – Buhaescu


Derby-ul din Pitesti a fost de multe ori sub semnul echilibrului, in ultimele noua astfel de ciocniri am avut mereu goluri venit dintr-o singura parte. La fel s-a intamplat si in prima zi a lunii mai, atunci cand CS Mioveni a castigat cu 1-0 la Pitesti. Asa cum ambele joaca in acest moment, imi vine greu sa cred ca cele doua vor putea sa-si iasa din tipar, faptul ca pun accent mare pe aparare astept sa-si spuna cuvantul si in consecinta sa nu vedem doua modificari de scor.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
47 / 2 / 30
Calcul:
-379 RON
ROI:
-4.8 %
Pariuri:
1785 / 34 / 1108
Calcul:
-9 776 RON
ROI:
+1.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 80
47 / 2 / 30
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 2932
1785 / 34 / 1108
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
CS Mioveni inscrie sub 1.5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide