Crystal Palace – Brighton: ponturi pariuri Premier League

Toate partidele lui Brighton din acest sezon au adus cel putin trei goluri.

Duminica, de la ora 16:00, la Londra, pe Selhurst Park, Crystal Palace urmeaza sa o intalneasca pe Brighton, in etapa cu numarul 5 din Premier League.

Crystal Palace: forma de moment, ultimele rezultate, statistic

Vulturii au absenti printre jucatorii pe care de regula ii folosea titulari. Unul dintre cei incerti este si Wilfred Zaha, un jucator pe care se bazeaza in atac. Pe de alta parte nu este un moment tocmai bun pentru a avea asemenea absenti, dat fiind faptul ca a suferit doua infrangeri in precedentele doua confruntari. Intr-adevar, echipele intalnite au fost de marca, Everton a reusit sa o invinga cu 2-1, iar Chelea pur si simplu i-a aplicat o corectie invingand-o pe Palace cu 4-0.  Astfel, cu doua infrangeri si tot atatea victorii se afla pe locul 12, la egalitate de puncte cu alte formatii.

  • Echipa probabila: Guaita – Ward, Cahill, Sakho, Mitchell – Townsend, McCarhy, Kouayte, Eze – Batshuayi, Zaha
  • Accidentati: Connor Wickha, Nathan Ferguson

Brighton: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Pescarusii inca nu s-au conformat rigorilor Premier League, iar dupa patru meciuri se afla pe locul 15, cu 3 puncte. Are colegi celebri de clasament, respectiv Manchester United. Partea buna, daca ii putem spune asa este ca inscrie goluri mai multe decat o facea in sezoane trecute, a punctat deja de opt ori. La fel de usor a primit si goluri, drept pentru care golaverajul ei este -2. In etapa trecuta a inscris de doua ori in fata lui Everton, dar jocul s-a terminat cu infrangerea ei, 2-4 si toate meciurile jucat de ea in campionat au adus cel putin trei reusite.

  • Echipa probabila: Ryan – White, Dunk, Webster – Lampley, Bissouma, Alzate, March – Trossard, Connolly, Maupay
  • Accidentat: Florin Andone

Crystal Palace - Brighton: cote la pariuri si predictii pariuri

Cota lui Palace pentru un eventual succes a crescut si e normal sa fie asa pentru ca jucatori importanti ar putea absenta. Cu toate acestea am constatat ca Brighton nu refuza jocul si chiar daca duce mingea in poarta adversa, are probleme defensive si primeste la fel de usor goluri. In ultimele trei meciuri directe disputate pe Selhurst Park in campionatul Angliei au adus goluri de ambele parti.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
45 / 3 / 34
Calcul:
-604 RON
ROI:
-7.4 %
Pariuri:
2218 / 42 / 1405
Calcul:
-14 019 RON
ROI:
-3.8 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 87
45 / 3 / 34
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 3678
2218 / 42 / 1405
Calcul
ROI: -3.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele marcheaza
Comentarii