Crotone – Parma: pariul zilei Serie A

Expertul Legalbet, Maraz, vă recomandă un meci din Serie A, la o cotă de 3.65.

Crotone primeşte vizita celor de la Parma în runda cu numărul 14 din Serie A, marţi, 22 decembrie, cu începere de la ora 19:30, iar meciul e  găzduit de arena Ezio Scida din localitate.

Crotone: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Crotone ocupa ultimul loc în Serie A cu doar 6 puncte acumulate şi a pierdut meciul de la Genova, 1-3 cu Sampdoria, jucat în runda anterioară.

Benali, Cigarini, Mihăilă şi Rispoli sunt indisponibili, iar Marrone ratează şi el confruntarea cu Parma, fiind suspendat.

Formaţia probabilă (3-5-2): Cordaz - Magallan, Cuomo, Luperto - Pereira, Molina, Petriccione, Zanellato, Reca - Simy, Riviere.Antrenor Giovanni Stroppa.

Parma: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Parma se află pe locul 15  în clasament cu 12 puncte şi a suferit un eşec usturător chiar pe Ennio Tardino, 0-4 cu Juventus Torino, campioana en-titre din Serie A.

Grassi, Laurini, Caviglia, Jos.Pezzella şi Scozzarella nu vor face deplasarea la Crotone, fiind accidentaţi.

Formaţia probabilă (4-3-1-2): Sepe - Busi, Osorio, Bruno Alves, Gagliolo - Kucka, Hernani, Kurtic - Brunetta - Inglese, Gervinho. Antrenor: Fabio Liverani.

Crotone – Parma : Cote la pariuri şi pronostic

Marţi seara, în runda cu numărul 14, vom consemna prima partidă oficială între Crotone şi Parma, în toate cele 3 competiţii relevante din Italia: Serie A, Serie B şi Coppa Italia.Ca un amănunt interesant, cei de la Crotone sunt neînvinşi în ultimele patru meciuri împotriva unor echipe care nu s-au mai confruntat până acum în Serie A, obţinând două victorii şi două remize. Crotone a câştigat doar unul din ultimele 16 jocuri din Serie A, fiind vorba de acel 4-1 cu Spezia, în vreme ce Parma a adunat patru puncte în ultimele două meciuri din deplasare.Oaspeţii nu au reuşit să înscrie deloc în ultimele două confruntări, ceea ce nu s-a mai întâmplat din 2018. Jasmin Kurtic este singurul jucător aflat în prezent în echipa Parmei care a punctat în Serie A împotriva lui Crotone, în septembrie 2016 când juca pentru Atalanta.Parma e o echipă imprevizibilă, dacă ne gândim la faptul că a fost la un pas să învingă liderul pe Giuseppe Meazza şi a pierdut clar acasă cu Juventus, astfel că  pariul pentru acest meci se vrea a fi unul îndrăzneţ: oaspeţii punctează în ambele reprize.

 

Sunt jurnalist sportiv din 2000, am lucrat la câteva televiziuni locale şi acum sunt pasionat de media online.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
41 / 1 / 52
Calcul:
-1 707 RON
ROI:
-18.2 %
Pariuri:
270 / 6 / 276
Calcul:
-4 355 RON
ROI:
-7.9 %
Maraz

Sunt jurnalist sportiv din 2000, am lucrat la câteva televiziuni locale şi acum sunt pasionat de media online.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 94
41 / 1 / 52
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 554
270 / 6 / 276
Calcul
ROI: -7.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Parma marchează în ambele reprize