Cota 2 — 8 iulie 2021

Acțiune

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Cota 2 de joi, 8 iulie 2021, care vine de la meciurile Levadia Tallinn - St Joseph's FC şi FC Birkirkara - SP La Fiorita.

Ponturi pariuri Levadia Tallinn - FC St. Joseph's

Levadia Tallinn şi FC St. Joseph's se vor întâlni pe stadionul "A. Le Coq Arena" din Tallinn, în manşa întâi a turului I preliminar din Europa Conference League. Meciul va începe de la ora 19:30 şi e de aşteptat să fie câştigat de echipa antrenată de Vladimir Vassiljev, care are un lot mai valoros. "Alb-verzii" sunt într-o formă foarte bună, fiind lideri în Meistriliiga cu 40 de puncte, fiind urmaţi de Flora Tallinn, care are 36 puncte. Ultima participare a estonienilor în cupele europene a fost în sezonul 2019-2020, în turul I din Europa League, unde au fost eliminaţi de islandezii de la FC Stjarnan după prelungiri, 1-2 în deplasare şi 3-2 acasă. FC St. Joseph's s-a clasat pe locul 3 în campionatul Gibraltarului, după FC Lincoln Red Imps şi FC Europa. Echipa antrenată de Jaime Molina a jucat în sezonul precedent în turul I din Europa League, fiind eliminată cu 2-1 acasă de feroezii de la B36 Torshavn. La casele de pariuri licenţiate Levadia Tallinn este clar favorită, având cota 1.17 că se va califica.

Pronosticuri FC Birkirkara - SP La Fiorita

FC Birkirkara şi SP La Fiorita vor juca pe "National" din Ta' Qali, în manşa întâi a turului I preliminar din Europa Conference League. Meciul va începe de la ora 21:00 şi e de aşteptat ca să fie câştigat de maltezi. Aceştia s-au clasat pe locul 4 în campionat, după Hamrun Spartans, Hibernians Paola şi Gżira United. Ultima participare a echipei antrenate de André Paus în cupele europene a fost în sezonul 2018-2019, în turul preliminar din Europa League, unde au fost eliminaţi de islandezii de la KI Klaksvík, 1-1 acasă şi 1-2 în deplasare. SP La Fiorita a pierdut finala din play-off a campionatului din San Marino, 0-1 după prelungiri cu Folgore Calcio. Echipa antrenată de Juri Tamburini a jucat în sezonul trecut în turul preliminar din Europa League, fiind eliminată în Irlanda de Nord cu 1-0 de FC Coleraine. A fost o înfrângere dureroasă pe stadionul "The Showgrounds" pentru că SP La Fiorita a primit gol în minutul 89. Echipa din San Marino nu poate avea pretenţii la calificare însă îşi va juca şansa.

► Pronosticuri

► Levadia Tallinn - FC St. Joseph's: 1, cota 1.28

► FC Birkirkara - SP La Fiorita: 1 pauză / 1 final, cota 1.85

► Cota 2 finală: 2.36

Ponturi
Levadia Tallinn - St Joseph's FC 1 | FC Birkirkara - SP La Fiorita 1 pauză / 1 final
Cf
Cote
2.36
Ponturi pentru Fotbal
Va fi acest pariu castigator?
Levadia Tallinn - St Joseph's FC 1 | FC Birkirkara - SP La Fiorita 1 pauză / 1 final
80%
12 voturi
Da
20%
3 voturi
Nu
Total voturi: 15

Bonusuri

Mai multe sfaturi pentru întâlnirea

Toate pronosticurile pentru meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token