Incheiat

Cota 2 — 30 mai 2022

Acțiune

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Cota 2 de luni, 30 mai 2022, care vine de la meciurile SK Bran - Mjøndalen IF şi Stabæk Fotball - Kongsvinger IL.

Ponturi sportive SK Bran - Mjøndalen IF

SK Bran şi Mjøndalen IF se vor confrunta pe stadionul "Bran" din Bergen, în etapa a 9-a din 1. divisjon. Meciul va începe de la ora 19:00 şi va fi foarte interesant, ţinând cont că vor fi faţă în faţă formaţiileclasate pe primele două locuri în liga secundă din Norvegia. Echipa antrenată de Eirik Horneland este neînvninsă având 6 victorii şi 2 remize, fiind clasată pe poziţia a 2-a cu 20 puncte, în timp ce echipa antrenată de Vegard Hansen este pe primul loc, cu 22 puncte. În sezonul trecut cele două cluburi erau în Eliteserien, însă au retrogradat, SK Bran după un play-off cu FK Jerv iar Mjøndalen IF după ce s-a clasat pe ultimul loc.

Pronosticuri Stabæk Fotball - Kongsvinger IL

Stabæk Fotball şi Kongsvinger IL vor juca pe stadionul "Nadderud" din Bærum, în etapa a 9-a din 1. divisjon. Meciul va începe de la ora 19:00 şi conform caselor de pariuri licenţiate, echipa antrenată de Eirik Kjønø este favorită să câştige. În 8 etape disputate "De Blåa" au suferit o singură înfrângere şi sunt clasaţi pe poziţia a 6-a, cu 15 puncte. KIL are 5 înfrângeri în 8 etape, fiind pe locul 12, cu 7 puncte. În sezonul trecut Stabæk era în Eliteserien, însă a retrogradat, în timp ce Kongsvinger a promovat, după ce a terminat prima în 2. divisjon. Gazdele au ca obiectiv să revină în Eliteserien şi în mod normal ar trebui să câştige 3 puncte.

► Pronosticuri

► SK Bran - Mjøndalen IF: 1X & peste 1,5 goluri, cota 1.34

► Stabæk Fotball - Kongsvinger IL: 1X & peste 2,5 goluri, cota1.78

► Cota 2 finală: 2.31


Ponturi
SK Bran - Mjøndalen IF 1X & peste 1,5 goluri | Stabæk - Kongsvinger 1X & peste 2,5 goluri
Cf
Cote
2.31
Ponturi pentru Fotbal
Va fi acest pariu castigator?
SK Bran - Mjøndalen IF 1X & peste 1,5 goluri | Stabæk - Kongsvinger 1X & peste 2,5 goluri
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token