Incheiat
Acțiune

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Cota 2 de joi, 30 iunie 2022, care vine de la meciurile FC Guangzhou - Wuhan Three Towns şi Beijing Guoan - Chengdu Rongcheng.

Predicţii FC Guangzhou - Wuhan Three Towns

FC Guangzhou şi Wuhan Three Towns se vor confrunta pe stadionul "Jinzhou" din Dalian, în etapa a 7-a din Chinese Super League. Meciul va începe de la ora 12:30, fiind cel mai dezechilibrat din această rundă, "South China Tigers" fiind pe locul 16 în clasament, cu 3 puncte, în timp ce echipa lui Nicolae Stanciu este lider, cu 16 puncte. FC Guangzhou a câştigat un singur joc, 1-0 acasă cu ultima clasată FC Hebei, în rest a avut doar înfrângeri. Wuhan Three Towns a ratat victoria doar în meciul din deplasare cu Shanghai Shenhua, cu care a terminat la egalitate, scor 1-1, în rest a avut victorii pe linie. Echipa antrenată de Liu Zhiyu a avut 4 rezultate de sub 2,5 goluri în 6 etape şi 5 rezultate consecutive NG. 5 rezultate din 6 rezultate a ale echipei Wuhan Three Towns au fost de peste 2,5 goluri. Nicolae Stanciu are 3 goluri în 6 etape.

Ponturi pariuri sportive Beijing Guoan - Chengdu Rongcheng

Beijing Guoan şi Chengdu Rongcheng vor juca pe "Wuhua Olympic Sports Center Huitang" din Wuhua, în etapa a 7-a din Chinese Super League. Meciul va începe de la ora 22:00 şi e de aşteptat ca echipa antrenată de Xie Feng să câştige, fiind mai în formă. "The Imperial Guards" a debutat cu un eşec, 1-2 acasă cu Cangzhou Mighty Lions, însă au urmat 3 victorii şi 2 remize. Beijing Guoan este pe locul 5, cu 11 puncte, la 5 puncte de liderul Wuhan Three Towns. 5 din 6 rezultate ale "galben-verzilor" au fost GG. Echipa antrenată de Seo Jung-won nu are niciun succes de când a promovat în Chinese Super League, înregistrând 4 remize şi 2 înfrângeri. "Alb-roşii" ocupă poziţia a 15-a, exact deasupra pragului retrogradării. Ei au primit cel puţin 1 gol în 4 din cele 6 etape şi conform caselor de pariuri serioase pornesc cu şansa a doua în duelul cu Beijing Guoan.

► Pronosticuri

► FC Guangzhou - Wuhan Three Towns: Wuhan Three Towns marchează în ambele reprize, cota 1.47

► Beijing Guoan - Chengdu Rongcheng: 1X & peste 1,5 goluri, cota 1.85

► Cota 2 finală: 2.71

Ponturi
Wuhan Three Towns marchează în ambele reprize | Beijing Guoan - Chengdu Rongcheng 1X & peste 1,5 goluri
Cf
Cote
2.71
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Wuhan Three Towns marchează în ambele reprize | Beijing Guoan - Chengdu Rongcheng 1X & peste 1,5 goluri
0%
0 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token