Ipswich Town — Plymouth Argyle, Shrewsbury Town — Lincoln City
Incheiat

Cota 2 — 26 martie 2022

Acțiune

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Cota 2 de de sâmbătă 26 martie 2022, care vine de la meciurile Ipswich Town - Plymouth Argyle şi Shrewsbury Town - Lincoln City.

Predicţii Ipswich Town - Plymouth Argyle

Ipswich Town şi Plymouth Argyle se vor confrunta pe stadionul "Portman Road", în etapa a 40-a din League One. Meciul va începe de la ora 17:00 şi va fi foarte interesant, ţinând cont că echipa antrenată de Kieran McKenna are nevoie de victorie, ca să mai spere la barajul de promovare iar cea antrenată de Steven Schumacher încă mai speră la poziţia a 2-a, care este ocupată de Wigan Athletic şi duce direct în Championship. "The Blues" sunt neînvinşi în ultimele 10 etape în care au înregistrat 5 victorii şi 5 rezultate de egalitate. "The Pilgrims" au 6 succese consecutive. În ultimele 12 etape ei au avut 10 victorii şi 2 înfrângeri. În tur, pe stadionul "Home Park", Plymouth Argyle a bătut-o pe Ipswich Town cu scorul de 2-1.

Ponturi pariuri sportive Shrewsbury Town - Lincoln City

Shrewsbury Town şi Lincoln City vor juca pe stadionul "New Meadow", în etapa a 40-a din League One. Meciul va începe de la ora 17:00, urmând a fi faţă în faţă două echipe care nu mai au niciun obiectiv în acest sezon. "The Shrews" sunt pe locul 16 cu 45 puncte în timp ce "The Imps" sunt clasaţi pe poziţia a 18-a cu 42 puncte. Shrewsbury a câştigat în ultimele 2 etape, 5-0 cu FC Morecambe şi 3-0 cu Rotherham United. Lincoln City are 5 înfrângeri în ultimele 8 etape, iar în ultima partidă a terminat la egalitate, 0-0 cu Sunderland AFC. La casele de pariuri licenţiate echipa antrenată de Steve Cotterill este uşor favorită. În tur, pe stadionul "Sincil Bank", Lincoln City şi Shrewsbury Town au terminat nedecis, scor 1-1.

► Pronosticuri

► Ipswich Town - Plymouth Argyle: PSF1, cota 1.50

► Shrewsbury Town - Lincoln City: peste 0,5 goluri, cota 1.42

► Cota 2 finală: 2.13

Ponturi
Ipswich Town - Plymouth Argyle PSF1 | Shrewsbury Town - Lincoln City peste 0,5 goluri
Cf
Cote
2.13
Ponturi pentru Fotbal
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Ipswich Town - Plymouth Argyle PSF1 | Shrewsbury Town - Lincoln City peste 0,5 goluri
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token