Cota 2 — 25 noiembrie 2021

Expertul Legalbet, Maraz, vă recomandă Cota 2 de joi, 25 noiembrie, aceasta fiind alcătuită din meciurile Midtjylland - Braga (ora 19:45) şi AS Monaco - Real Sociedad (ora 22:00).

Midtjylland – Braga

În grupa F din Europa League, pe MCH Arena, Midtjylland, echipă aflată pe locul 3 cu 5 puncte, primeşte vizita primei clasate, gruparea portugheză Braga, ce are 9 puncte.Cele două grupări vin după succese în runda anterioară, danezii făcând 1-0 pe terenul lui Steaua Roşie Belgrad,iar lusitanii dispunand cu 4-2 de Ludogorets.În meciul din Portugalia scorul a fost 3-1, aceasta fiind de altfel şi prima întâlnire directă dintre cele două grupări.E o grupă echilibrată, în care cele 3 puncte puse în joc în meciul din Danemarca vor conta enorm în economia luptei pentru calificarea în faza următoare din Europa League sau Europa Conference League, după caz.Va fi o dispută mai mult decât interesantă şi în care pot înscrie ambele echipe, dacă luăm în calcul şi partidele lor din acest sezon competiţional.

AS Monaco – Real Sociedad

În Principat, pe Stade Louis II, echipa AS Monaco, prima clasată în grupa G, cu 8 puncte, joacă cu Real Sociedad, aflată pe locul secund cu 6 puncte. Francezii vin după un 0-0 tot pe arena proprie, cu PSV, în vreme ce gruparea bască a făcut tot egal, cu cei de la Sturm Graz, scor 1-1.Echipa franceză îşi poate securiza prima poziţie în clasament cu o victorie, în caz contrar putând pierde locul actual,în favoarea spaniolilor.La San Sebastian, în meciul tur, scorul a fost 1-1, iar confruntarea de joi seara va fi a doua dintre Monaco şi Sociedad la un asemenea nivel.Au fost şi meciuri cu puţine goluri ale celor două teamuri în actualul sezon intern şi internaţional, însă cred că miza îşi va pune amprenta asupra meciului şi vor fi cel puţin 2 reuşite.

Pronosticuri

► Midtjylland - Braga, marchează ambele (GG), cota 1.72

► AS Monaco – Real Sociedad, se înscriu cel puţin 2 goluri (peste 1,5), cota 1.36

► Cota 2 finală: 2.33

 

Sunt jurnalist sportiv din 2000, am lucrat la câteva televiziuni locale şi acum sunt pasionat de media online.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
44 / 0 / 36
Calcul:
+93 RON
ROI:
1.2 %
Pariuri:
590 / 6 / 557
Calcul:
-4 490 RON
ROI:
-3.9 %
Maraz

Sunt jurnalist sportiv din 2000, am lucrat la câteva televiziuni locale şi acum sunt pasionat de media online.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 80
44 / 0 / 36
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1159
590 / 6 / 557
Calcul
ROI: -3.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Cota 2 — 25 noiembrie 2021
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde